pátek 20. září 2024

Pardubická radnice vyměnila zrušení dvou poboček pošty za jednu

Místo avizovaných sedmi pošt se v Pardubicích zruší jen šest. Zachovají se tak pobočky ve třetím a pátém městském obvodu, zrušení naopak čeká poštu na nádraží.

img-6283.820x400.exact.q85

Pardubice
Zdroj: pardubice.cz

  • Pardubice
  • Zdroj: pardubice.cz

„Ani Pardubice nebyly výjimkou v tom, že s námi předem nikdo nekonzultoval, které pobočky uzavřít a které nechat otevřené. Snažili jsme se proto na setkání se zástupci České pošty dojít ke kompromisu a ponechat otevřené ty, které jsou snadno dostupné, případně mají bezbariérový přístup,“ uvedl po setkání primátor Pardubic Jan Nadrchal. Z původního seznamu tak zmizí jediná pobočka v celém obvodu. „Podařilo se nám vyjednat alespoň výměnu, takže dojde k uzavření pobočky u vlakového nádraží. Za velký úspěch považujeme vyjednání zachování pobočky Na Drážce,“ dodává k dosaženému kompromisu primátor Nadrchal.sto avizovaných sedmi pošt se v Pardubicích zruší jen šest. Zástupcům města se to podařilo dojednat přímo s poštou. Zachovají se tak pobočky ve třetím a pátém městském obvodu, zrušení naopak čeká poštu na nádraží.

„Ani Pardubice nebyly výjimkou v tom, že s námi předem nikdo nekonzultoval, které pobočky uzavřít a které nechat otevřené. Snažili jsme se proto na setkání se zástupci České pošty dojít ke kompromisu a ponechat otevřené ty, které jsou snadno dostupné, případně mají bezbariérový přístup,“ uvedl po setkání primátor Pardubic Jan Nadrchal.

Z původního seznamu tak zmizí jediná pobočka v celém obvodu. „Podařilo se nám vyjednat alespoň výměnu, takže dojde k uzavření pobočky u vlakového nádraží. Za velký úspěch považujeme vyjednání zachování pobočky Na Drážce,“ dodává k dosaženému kompromisu primátor Nadrchal.

Související

Česká pošta
Domácí

Česká pošta zvýší mzdy o deset procent. Balíkovna se oddělí

rybitvi
Domácí

Zastavení spalovny v Rybitví má šanci na úspěch. Přidal se znovu i Senát

Začala oprava kostela sv. Bartoloměje v Pardubicích.
Domácí

Kostel sv. Bartoloměje v Pardubicích prochází rozsáhlou rekonstrukcí

profimedia-0897823382.jpg
Fotbal Chance liga

Slovácko dalo první gól v soutěži. Stačil na vítězství v Pardubicích