neděle 6. října 2024

Odvolací soud potvrdil Čermákovi trest, jeho příznivci řvali na soudce Gestapo!

Skupina dezinformátorů a jejich příznivců se sešla u soudu, který se zabývá případem Tomáše Čermáka odsouzeného na 5,5 roku za terorismus. V soudní síni pokřikují na soudce, že špatně slyší nebo se baví o tom, že Česká republika je firma.

profimedia-0790246302

Tomáš Čermák u soudu s obhájcem Norbertem Naxerou.
Zdroj: Profimedia

  • Tomáš Čermák u soudu s obhájcem Norbertem Naxerou.
  • Zdroj: Profimedia

Vrchní soud potvrdil prvoinstanční rozsudek. Dezinformátor Tomáš Čermák si odsedí 5,5 roku za podporu a propagaci terorismu.

"Justice je mafiánskou organizací, která se spikla proti občanům této země,“ vykřikoval o přestávce Libor Malý, který se rád označuje za vlastence. Pořádná vřava ale nastala až po vynesení verdiktu. Ozýval se pískot a výkřiky "Gestapo," nebo "Hanba justici!"

"Soud není kompetentní, advokát měl začít ztotožněním soudce," rozčiloval se dezinformátor Pavel Zítko. "Soudce je nekompetentní. Rozsudek měl předem napsaný. Vrchní soud je firma, má IČO a má mezinárodní daňové číslo, nemá právo rozhodovat," rozohnil se.

Před soudní budovou pak padalo mnoho vulgárních výrazů.

Příznivce k soudu pozval sám Čermák s výzvou k brutální podpoře.

čermák soud

Čermáka zastupuje další známá tvář dezinfoscény, právník Norbert Naxera. Po jeho úvodní řeči zazněl v jednací síni potlesk. Naopak na státního zástupce, který mluvil stejně nahlas jako Naxera, diváci opět povykovali, že jej také špatně slyší.

Mezi diváky sedí například Pavel Zítko, který občas pronáší slova: „Právo na odpor,“ nebo „Svoboda slova.“ Když státní zástupce mluvil o požadovaném trestu, Zítko směrem k němu pronesl: „Trest smrti. Bys ho chtěl upálit.“ Podotkl také, že republika není stát, ale firma.

Nezaměstnaný Čermák usiluje o zmírněný verdiktu, kterým jej plzeňský soud poslal na 5,5 roku do vězení za to, že na sociálních sítích vyzýval, aby lidé bránili přijetí pandemického zákona i za použití násilí, hlavním cílem podle něj byla vláda a obě komory parlamentu. Vyzýval také k tomu, aby lidé převzali moc a vymanili Českou republiku ze struktur EU a NATO.

Soudu kvůli předchozím incidentům příznivců obžalovaného uzavřel většinu budovy.

Související

42541764_10217143817858186_7439958648979193856_n
Krimi

Místopředseda Rajchlova hnutí PRO nechal zapálit auto konkurentovi

profimedia-0915106485
Zahraniční

Útok na izraelskou ambasádu v Kodani mají na svědomí teenageři ze Švédska

children_girls_smile_transcarpathia_gypsies_babes-568880
Domácí

Česká republika míří na bruselský kobereček. Kvůli diskriminaci Romů

profimedia-0896403770
Krimi

Kuchár Jožko dostal výjimečný trest. Za pitvu své přítelkyně si odsedí 23 let