Oceláři ve šlágru kola přivítají Kometu, poslední Boleslav přivítá druhou Spartu

26. kolo Tipsport extraligy přinese zajímavé souboje. Třinec se střetne s Kometou, vedoucí Pardubice se utkají s Motorem, nebo Sparta jede do Boleslavi.

Hráči Třince se chystají na Kometu

Hráči Třince se chystají na Kometu
Zdroj: Profimedia

  • Hráči Třince se chystají na Kometu
  • Zdroj: Profimedia

TŘINEC – BRNO

Nejzajímavější zápas kola je určitě souboj Třince s Kometou. Třinci se v posledních zápasech daří. Vyhrál čtyři ze pěti utkání. Kometa je na tom podobně. Vyhráli pět z posledních šesti zápasů. Navíc Plzni nasázela čtyři a Liberci šest branek.

LITVÍNOV – OLOMOUC

Litvínovským bude v zápase proti Olomouci chybět Ondřej Kaše. Verva navíc poslední čtyři zápasy prohrála. Litvínovu přesto patří v tabulce čtvrtá příčka. Zato Olomouc se v posledních šesti zápasech radovala hned pětkrát.

MLADÁ BOLESLAV – SPARTA PRAHA

Mladá Boleslav stále trčí na dně tabulky. Nepomohl jí ani příchod nového trenéra Richarda Krále. Bruslaři nastoupí doma proti silné Spartě. Ta bodovala v posledních devíti zápasech osmkrát. Na vedoucí Pardubice ztrácí Sparta sedm bodů.

VÍTKOVICE – MOUNTFILED HK

Vítkovice hrály v týdnu Ligu mistrů proti švýcarskému Rapperswillu, kde prohrály těsně 2:1. Předtím ale smetly Litvínov 6:2. Vítkovice by potřebovaly v extralize zabrat, nálada v týmu je kvůli častým porážkám pochmurná, o tom svědčí i nedávný odchod amerického útočníka Muellera. Uvidíme, co předvedou proti Mountfieldu. Hradec je v tabulce s jednačtyřiceti body pátý, na čtvrtý Litvínov ztrácí jen bod. V minulém utkání prohrál v Plzni až po samostatných nájezdech.

KLADNO – KARLOVY VARY

Kladno v posledních třech zápasech zaznamenalo tři porážky a nezískalo ani bod. V tabulce je na předposledním místě. Varům se také nedaří. Pomalu se propadají tabulkou a aktuálně jsou na desátém místě.

PARDUBICE – ČESKÉ BUDĚJOVICE

Dynamo je jasným lídrem extraligy, vede o sedm bodů před druhou Spartou. Pardubice v týdnu zaváhaly v Lize mistrů, když prohrály s Lukko Rauma 4:6. České Budějovice vyhrály pět z posledních sedmi utkání. Motor se v Pardubicích pokusí využít dobré formy a na ledě soupeře překvapit.

Související

profimedia-0909547818.jpg
Hokej Tipsport Extraliga

Pardubice v úvodu extraligy zničily Jágrovo Kladno, Jandač bere první výhru

profimedia-0909176970.jpg
Hokej Tipsport Extraliga

Malá pomsta. Sparta udolala v premiéře extraligy šampiony z Třince

profimedia-0905606833.jpg
Hokej Tipsport Extraliga

Extraliga mistrů světa začíná. Preview odstartuje Sparta se šampionem z Třince

Dominik Mašín posílil Spartu
Hokej Tipsport ELH

Sparta posílila obranu, přichází zkušený bek Mašín