sobota 27. července 2024

Ničuškin je opět v problémech, půl roku si nezahraje

Ruský útočník Valerij Ničuškin neměl projít testem na drogy. Informoval o tom na sociální síti X reportér Adrian Dater.

Valerij Ničuškin v dresu Colorada

Valerij Ničuškin v dresu Colorada
Zdroj: Profimedia

  • Valerij Ničuškin v dresu Colorada
  • Zdroj: Profimedia

Útočník Colorada Valerij Ničuškin je opět v problémech. Nejlepší střelec Colorada v play off byl v lednu tohoto roku zařazen do programu na pomoc hráčům. Ničuškin zůstal v asistenčním programu, který pomáhá hráčům v případě psychických problémů nebo závislostí až do března.

Nyní vedení soutěže oznámilo, že Ničuškin byl zařazen do třetí fáze programu. Třetí fáze znamená, že hráč porušil plán léčby. Ničuškin bude podle podmínek programu suspendován, minimálně šest měsíců nebude pobírat plat a až po vypršení trestu bude moci požádat o obnovení činnosti. Informaci o problémech s drogami vedení soutěže nepotvrdilo.

Ruský útočník vynechal z blíže nespecifikovaných důvodů už posledních pět zápasů minulé sezony. Klub tehdy uvedl, že Ničuškin chybí z rodinných důvodů.

„Ano, pro náš tým je to smutné. Musíme obrátit list, musíme hrát mnohem lépe než dnes,“ řekl trenér Colorada Bednar po prohře s Dallasem. „V kabině je stále více než 20 kluků, kterým na tom záleží a kteří chtějí vyhrát a kteří jsou tady, a na to se musíme soustředit. Našemu týmu to bezpochyby ubližuje. Je to skvělý hráč.“

Zdroj: nhl.com

Související

Dominik Badinka
Hokej NHL

Badinka podepsal nováčkovský kontrakt s Carolinou

Pavel Francouz v dresu Colorada
Hokej NHL

Francouz v zámoří nekončí, stal se skautem Avalanche

Adam Raška
Hokej NHL

Raška pokračuje v Minnesotě

Radek Faksa v dresu Stars
Hokej NHL

Faksa mění v NHL po devíti letech dres