sobota 6. července 2024

Nicki Minaj zatkli za drogy. Schválně sabotovali moje turné, kvílí rapperka

Zpěvačka Nicki Minaj si místo koncertu v Manchesteru pobyla v nizozemské vazbě. Na letišti v Amsterdamu ji totiž zatkli za převážení drog. Rapperka teď plní sociální sítě informacemi, že drogy jí někdo podstrčil, aby sabotoval její turné.

Nicki_Minaj

Nicki Minaj zatkli v Amsterdamu za drogy.
Zdroj: Wikimedia commons

  • Nicki Minaj zatkli v Amsterdamu za drogy.
  • Zdroj: Wikimedia commons

Když se v sobotu v 19 hodin otevřely brány arény v Manchesteru, fanoušci netušili, že koncert Nicki Minaj neuvidí. Pořadatelé jim oznámili až krátce před desátou, že se koncert odkládá. Zpěvačka má jasno: Za vším je spiknutí.

"Takže se jim podařilo uskutečnit svůj plán, že mě dnes večer nepustí na pódium. Určitě přesně věděli, jak mi dnes ublížit. Zkoušeli všechno, co mohli, aby se pokusili zastavit toto turné," hlásila zpěvačka fanouškům s tím, že se jedná o lidi, které vyhodila ze svého týmu. "Jsou placení velkými penězi za to, aby se pokusili sabotovat mé turné, mnoho lidí je naštvaných, že je tak úspěšné," zuřila Minaj.

Pak oznámila, že se u ní našla marihuana a že jí do jejich zavazadel kdosi podstrčil. Vzápětí napsala, že v Nizozemsku jsou měkké drogy legální. Nejsou. Policie tam jen toleruje malé množství, rozhodně to ale neplatí pro převoz drog při mezistátních letech.

Zpěvačka nakonec dostala pokutu. Aby svým fanouškům nepříjemnosti se zrušeným koncertem vynahradila, zveřejnila název hotelu v Manchesteru, kde se ubytovala. "Jdu na balkon, takže pokud budete před hotelem, uvidíme se a možná sejdu i dolů," lákala fanoušky Minaj. 

Zveřejnila také omluvu s tím, že v červnu nebo červenci je v plánu náhradní vystoupení.

Autor: Nikola Velkoborská

Související

52180959400_067ec9598f_c
Zahraniční

Babiš s Orbánem mají nového spojence. Přidá se k nim nizozemská krajní pravice

policie
Krimi

Střelec z Trnovan je už ve vazbě. Za vraždu mu hrozí až 18 let

bellingham.jpg
Fotbal Euro 2024 play-off

Yakin se Anglie nebojí. Nizozemsko poměří síly s Tureckem

305800973_670174787797131_3475615836554598951_n
Zahraniční

Keňa tvrdě zasáhla proti protestujícím. Policie jich pozatýkala skoro tři stovky