pondělí 16. září 2024

Newyorský anesteziolog zdrogoval a zneužíval chůvu svých dětí

Anesteziolog Paul Giacopelli z New Yorku se přiznal k tomu, že zdrogoval a sexuálně zneužil chůvu svých dětí během jejích nočních směn v jeho domě. Zneužívání odhalila skrytá kamera, kterou oběť tajně nainstalovala v domě.

lékař

Ilustrační foto.
Zdroj: NARA & DVIDS Public Domain Archive (CC)

  • Ilustrační foto.
  • Zdroj: NARA & DVIDS Public Domain Archive (CC)

Šedesátiletý anesteziolog Paul Giacopelli se před soudem v Putnam County v New Yorku přiznal k závažným obviněním z drogování a sexuálního zneužívání chůvy, která se starala o jeho děti. Giacopelli, obžalovaný velkou porotou v březnu letošního roku, se ve středu přiznal k vině.

Podle soudních dokumentů oběť uvedla, že na konci roku 2023 několikrát usnula při nočních směnách v domě Giacopelliho, kde na ni útočník zaútočil tím, že jí přiložil hadr s chemikáliemi k obličeji, čímž ji omámil a následně zneužil. Oběť, která měla podezření, nainstalovala skrytou kameru, která záznamy útoku zachytila. Po prohlédnutí videa se obrátila na policii.

Během vyšetřování Giacopelli přiznal, že oběť omámil anestetickým prostředkem Sevofluranem, který si přinesl z nemocnice, a poté ji sexuálně zneužil. Také uvedl, že „má fetiš na chloroform“. Po jeho zatčení mu byla zakázána lékařská praxe.

Giacopelli nyní čelí čtyřem rokům vězení, deseti letům pod dohledem po propuštění a musí se zaregistrovat jako sexuální delikvent. Státní zástupce Robert Tendy ocenil odvahu oběti, která svou spoluprací s vyšetřovateli přispěla k jeho usvědčení.

Autor: Šimon Mitro

Související

14682120933_ff44c3f1cd_b
Krimi

Na německé diskotéce znásilnili mladou dívku. Dva Iráčané jsou ve vazbě

11825099_936073696438897_6955698467259942268_n
Zahraniční

Policie vyrvala děti ze spárů islamistů. Znásilňovali je ve velkém

Policie ČR
Krimi

Násilníka z Kilometrovky už má policie. Na soud si počká ve vazební cele

marilyn-manson-muzhchina-pevets-makiiazh
Hudba

Marilyn Manson je zpět. Ovšem s půlmilionovým dluhem na triku