neděle 8. září 2024

Na Trumpa se už sázet nevyplatí. Podle bookmakerů bude prezidentem

Sázkové kurzy na Trumpa padají, zatímco Bidena už přeskočila v šancích Kamala Harris a dorovnává ho Michelle Obama. Podle sázkových kancelářích bude Trump novým prezidentem USA.

prof

Donald Trump (18. 7. 2024)
Zdroj: Profimedia

  • Donald Trump (18. 7. 2024)
  • Zdroj: Profimedia

Pokud by aktuální predikce amerických sázkových kanceláří, od kterých se odvíjí i kurzy těch tuzemských, vyšly, tak se Donald Trump stane v listopadu opět prezidentem USA. Už po společné debatě s Joe Bidenem začal kurz současného prezidenta stoupat, zatímco u Trumpa klesat. Následné tlaky z demokratických řad na odstup Bidena z volebního klání a atentát na Trumpa způsobil, že aktuální průměrný kurzy na exprezidenta se pohybuje mezi 1.3 až 1.5, zatímco na Bidena vystřelil na 10.0 až 18.0.

Mnohem větší šance než Bidenovi bookmakeři momentálně dávají viceprezidentce Kamale Harris, která je nejpravděpodobnější volbou Demokratů v případě, že Biden z kandidatury odstoupí. Kurzy na Harris se momentálně pohybují mezi 3.5 až 5.0. Šance jsou přisuzovány také manželce bývalého prezidenta Baracka Obamy. Kurzy na Michelle Obamu jsou aktuálně na úrovni Bidena, pohybují se kolem 17.0.

Autor: Šimon Mitro

Související

GWyKTStWcAAsOWg
Zahraniční

Zelenskyj žádá systémy protivzdušné obrany. Slíbili jste je, tvrdí v Německu

Jill,_Joe_and_Hunter_Biden_during_the_59th_presidential_inauguration
Zahraniční

Biden stojí před soudem. Nezdaněné peníze utrácel za drogy a prostitutky

45835181021_c405e02af5_b (1)
Zahraniční

Putin: Podporovali jsme Bidena a nyní podporujeme Kamalu Harris

GWVQjAJXAAAHf5S
Zahraniční

Netanjahu je pod stále větším tlakem. Dohodu o rukojmích chce už i Biden