pondělí 20. května 2024

Na obrazovky míří OK TV. Hudebně-lifestylová stanice bude spuštěna 16. května

V půlce května bude spuštěna nová stanice, jež nenabídne zpravodajství, ale lifestylově-hudební zábavu s cílovkou nad 35 let.

profimedia-0870889875

Moderátoři nové televize OK TV
Zdroj: Profimedia

  • Moderátoři nové televize OK TV
  • Zdroj: Profimedia

Od 16. května bude v Česku dostupná nová celoplošná televizní stanice OK TV. Televize se zaměří na zábavné, lifestylové a hudební pořady, včetně živých vystoupení. Programová nabídka bude zahrnovat talk show, soutěže a zábavné pořady, s cílem oslovit diváky ve věku nad 35 let.

Stanice neplánuje vysílat klasické zpravodajství. Vlastní talk show budou mít Aleš Cibulka nebo Miloš Knor. Z hudebního světa bude v programové nabídce Kartotéka Martina Hrdinky, Fesťák s Genny Ciatti, Hitparáda uváděná Radkou Pavlovčinovou a Andělská noc s Pavlem Andělem. Dále bude diváky provádět Šárka Vaňková či Alice Bendová.

Hlavním obchodním modelem bude prodej reklamního prostoru, který chce televize propojit se soutěžemi pro diváky. Generální ředitel Jan Hloch si klade za cíl získat dvouprocentní na trhu. Televize bude dostupná v celoplošném multiplexu 24 společnosti Digital Broadcasting ve standardním rozlišení. Probíhají jednání s operátory placené televize pro zajištění Full HD vysílání. Sídlo stanice je na pražském Žižkově, odkud bude vysílat ze čtyř studií.

Autor: Šimon Mitro

Související

Danuše Nerudová
Domácí Prezidentské volby

Do 16 hodin musí kandidáti na prezidenta odevzdat sesbírané podpisy, někteří to nechávají na poslední chvíli