čtvrtek 19. září 2024

Muž předstíral vlastní smrt, na pohřeb přiletěl vrtulníkem

Pětačtyřicetiletý Belgičan David Baerten má opravdu zvláštní smysl pro humor. Fingoval totiž vlastní smrt i následný pohřeb.

muz_belgie

Muž fingoval vlastní smrt i pohřeb
Zdroj: TikTok/@el.tiktokeur2

  • Muž fingoval vlastní smrt i pohřeb
  • Zdroj: TikTok/@el.tiktokeur2

Baerten vystupuje na TikToku, kde tvoří obsah pod přezdívkou Ragnar le Fou. Přišlo mu ale, že si jej jeho rozsáhlé příbuzenstvo neváží, a tak se rozhodl, že mu uštědří lekci.

Belgičan se domluvil s manželkou a svými dětmi, že světu oznámí vlastní smrt. O té na sociálních sítích informovala jedna z jeho dcer. „Proč je život tak nespravedlivý? Proč ty? Chystal ses být dědečkem a ještě jsi měl celý život před sebou. Miluji tě! Milujeme tě! Nikdy na tebe nezapomeneme,“ napsala.

Davidův fiktivní pohřeb v belgickém Lutychu přivedl řadu truchlících hostů. Muže to ale příliš nedojalo, stěžoval si, že na pohřeb přišla jen polovina jeho rodiny. Když obřad začal, Baerten se objevil společně s kameramanem v helikoptéře.

„To, co vidím ve své rodině, mě často bolí. Nikdy mě k ničemu nepozvou. Nikdo mě nevídá. Všichni jsme se rozešli. Cítil jsem se nedoceněný. Proto jsem jim chtěl dát životní lekci a ukázat jim, že by neměli čekat, až někdo zemře, aby se s ním setkali," uvedl.

Falešný pohřeb se setkal se smíšenými reakcemi, někteří z fanoušků prohlašovali, že to byla cenná lekce pro jeho blízké, jiní akci označili za podvod a nevkusný žert.

Autor: Emil Mikuš
Zdroj: The Sun

Související

euro
Ekonomika

Inflace v eurozóně klesla na 2,2 procenta

profimedia-0904406908
Domácí

Rodina se loučila s Karlem Heřmánkem. Pro veřejnost je určena sobota

profimedia-0900058423
Domácí

Česko se loučí s Rudolfem Jelínkem. Do smuteční síně přišla celá plejáda herců

nemocnice
Zdraví

Děsivá prognóza: Rakovina zabije víc mužů, úmrtnost stoupne o 93 procent