pátek 20. září 2024

Moderátor ztropil scénu, lhal a odmítl test na drogy. Nevím o čem mluvíte, lže dál

Pražské Václavské náměstí zažilo scénku jako ze špatné komedie. Strážníci tam upozornili řidiče, že parkuje na přechodu pro chodce. Chtěli ho z místa pouze vykázat. Řidič je ale začal kritizovat a obvinil je z arogance a lží.

Jakub_Železný_2013

Jakub Železný
Zdroj: Wikipedia

  • Jakub Železný
  • Zdroj: Wikipedia

Podle několika zdrojů byl tím řidičem moderátor České televize Jakub Železný, který nedávno připustil kandidaturu na ředitele ČT.

Strážník ho doslova vytočil, když měl předložit malý techničák. „A já si ho mám jako vzít kde? Ze vzduchu?“ povykoval.

Pak zaútočil na strážníky, že zastavili za jeho autem. „Kolega tady může stát jako?“ Když mu vysvětlili, že ano a mají zapnuté majáky, reagoval: „No jasný, to víte, že jo!“

Stále klidný strážník se ho zeptal, proč se tolik rozčiluje. „To je moje věc, co je vám do toho? Vaše chování je neuvěřitelný, arogance neskutečná,“ poštěkával moderátor na stále klidnou hlídku.

Pak sice souhlasil s blokovou pokutou na místě, ale odmítl ji podepsat. „Udělám tam křížek a kolečko, to je třeba můj podpis.“ Když se dozvěděl, že to nepůjde, rozzuřil se: „A dost! Už toho mám ale vopravdu dost! Že se nestydíte,“ vykřikoval Železný a dožadoval se příjezdu nadřízeného strážníků. Před ním prohlásil, že hlídka lže, je arogantní a křičí na něj. Na dotaz, proč se chtěl podepsat křížkem a kolečkem prohlásil, že nic takového neřekl.

Když se ho strážníci zeptali, jestli podstoupí test na drogy, odmítl. V okamžiku ale otočil a řekl, že pokud test provede Policie ČR, podstoupí ho. Asi po 40minutové anabázi nasedl Železný do auta a odjížděl, ani se nesnažil připoutat.

Když ho pak oslovil reportér Blesku, aby se k incidentu vyjádřil, několikrát zopakoval, že neví, o čem má být řeč a odešel.

Související

750px-Brian_Epstein_in_1965
Hudba Výročí

Pátý Beatle by oslavil devadesátku. Jeho smrt předznamenala konec kapely

ETalk2008-Diddy1
Krimi

Rapper Sean Combs je ve vazbě. Za obchod s bílým masem mu hrozí doživotí

jimi-hendrix-2265370_1280
Hudba

Den, kdy Hendrix vystoupil naposledy. Do konce života mu tehdy zbývalo 12 dnů

Jill,_Joe_and_Hunter_Biden_during_the_59th_presidential_inauguration
Zahraniční

Biden stojí před soudem. Nezdaněné peníze utrácel za drogy a prostitutky