sobota 21. září 2024

Mladík vydíral ženu erotickým videem, týral ji a několik měsíců věznil

Úvěry, půjčky, netradiční sexuální praktiky, to vše musela snášet žena, která si myslela, že najde lásku na internetu. Narazila ale na tyrana.

video

Kvůli erotickému videu musela žena snášet útrapy několik měsíců
Zdroj: Rawpexels

  • Kvůli erotickému videu musela žena snášet útrapy několik měsíců
  • Zdroj: Rawpexels

Že je seznamování přes internet riskantní činností na vlastní kůži zakusila jednadvacetiletá žena, která se seznámila se stejně starým mužem z Karlovarska. Ten ji při jednom z videohovorů přesvědčil, aby se před kamerou svlékla a vše si nahrál. Tím ale celá věc neskončila, protože začal ženu vydírat. Nejprve z ní začal tahat peníze kvůli prohraným sázkám na sportovní utkání. Poté ji v listopadu loňského roku vylákal do bytu své matky v Karlových Varech, kde jí podle policie držel až do 21. března, kdy se ženě podařilo z bytu utéct.

„V průběhu té doby nutil poškozenou ženu, aby na své jméno uzavírala různé půjčky a úvěry. Při tom ji neustále ponižoval, vulgárně urážel a přikazoval jí, ať se o něj stará. Dále jí měl opakovat, že pokud ho neuposlechne, ublíží jí nebo její rodině,“ řekl k případu policejní mluvčí Jan Bílek. Podle něho měl obviněný celou dobu rovněž nutit ženu k různým netradičním sexuálním praktikám.

Ženě se podařilo uprchnout a vše oznámila na policii. Muži zákona tyrana zatkli v jeho bytě. Nyní čeká na soud ve vazební cele. Hrozí mu až deset let vězení.

Autor: Jan Skala

Související

Snímek obrazovky_20-9-2024_143921_www.youtube.com
Krimi Video

Mladou ženu našli mrtvou. Zavraždil ji expartner a vyluxoval její účet

GNoZn6VWYAAsG4x
Zahraniční

Ficův atentátník chtěl ven vazby. Soudce naopak důvody rozšířil kvůli terorismu

GXvg-4EWgAA9177.jpg
Domácí

Děti odmontovaly šrouby povodňových zábran. Dospělý by za to skončil ve vězení

ETalk2008-Diddy1
Krimi

Rapper Sean Combs je ve vazbě. Za obchod s bílým masem mu hrozí doživotí