čtvrtek 19. září 2024

Mladá Boleslav si pojistila na další dvě sezony tři obránce

BK Mladá Boleslav prodloužila spolupráci se třemi hráči. Oblékat mladoboleslavský dres budou nadále Filip Pyrochta, Aleš Čech a Alex Lintuniemi.

Filip Pyrochta

Filip Pyrochta
Zdroj: Profimedia

  • Filip Pyrochta
  • Zdroj: Profimedia

Bruslaři posilují kádr na další sezony. V letošní sezoně je čeká v neděli poslední zápas, už nyní je jasné, že do předkola play off nepostoupí. S Boleslaví prodloužil spolupráci Filip Pyrochta, který si vyzkoušel angažmá ve Finsku i Švédsku.

„Jsem moc rád, že se se mnou vedení BK Mladá Boleslav rozhodlo prodloužit smlouvu. Boleslav je rodinný klub, kde se cítím dobře a odkud to mám blízko za rodinou. Pevně věřím, že nás čekají úspěšnější roky,“ řekl po prodloužení smlouvy Pyrochta.

Vedení Mladé Boleslavi bylo rádo, že se reprezentanta Pyrochtu v klubu udrželo. Sedmadvacetiletý útočník je pro tým klíčovým hráčem. „Filip Pyrochta je jedním z nejlepších ofenzivních obránců v Česku, pravidelný reprezentant a základní stavební kámen našich zadních řad. A to všechno navíc potvrzuje produktivitou,“ sdělil na klubovém webu sportovní ředitel Martin Švec.

V dresu Bruslařů bude i nadále nastupovat osmadvacetiletý Fin Alex Lintuniemi a devatenáctiletý nadějný obránce Aleš Čech. Hráči zůstali klubu věrní i po nepovedené sezoně.

Zdroj: bkboleslav.cz

Související

profimedia-0909547818.jpg
Hokej Tipsport Extraliga

Pardubice v úvodu extraligy zničily Jágrovo Kladno, Jandač bere první výhru

Jaromír Jágr během letní přípravy
Hokej Tipsport ELH

Jágrův návrat na led brzdí zranění

Matěj Machovský ve vítkovickém dresu
Hokej Tipsport ELH

Brankář Machovský pomůže Olomouci

Filip Suchý v dresu Bruslařů
Hokej Tipsport ELH

Další rána pro Boleslav. Suchý je mimo hru