pátek 18. října 2024

Marek Ztracený hlásí návrat na koncertní pódia, novou píseň i vánoční překvapení

Přesně po dvou letech se Ztracený v červnu roku 2025 opět představí nedočkavým fanouškům naživo na ZPÁTKY TOUR.

stažený soubor (1)

Marek Ztracený vyrazí na tour.
Zdroj: Marek Ztracený

  • Marek Ztracený vyrazí na tour.
  • Zdroj: Marek Ztracený

Ještě před třemi koncerty v Edenu v roce 2023 ohlásil Ztracený koncertní pauzu, aby se mohl věnovat synovi a rodině. „V jednu chvíli jsem si uvědomil, jak to všechno letí, a že některý věci, jako třeba dětství mého syna, nejdou vrátit a jednou bych toho mohl litovat,“ upřesnil tehdy emotivně na konci koncertu důvody pauzy a slíbil, že fanouškům všechno do sytosti vynahradí. Svého slova dostál a dnes oznamuje své historicky největší turné s názvem ZPÁTKY TOUR, které se odehraje v roce 2025, tedy přesně po dvou letech po jeho posledním veřejném vystoupení. „Ty dva roky mimo pódia pro mě byly a vlastně stále jsou neskutečně cenné. Znamenaly pro mě možnost věnovat se blízkým, načerpat novou energii a taky se zamyslet, co chci v hudbě a životě dělat dál a na čem nejvíc záleží. A na mých fanoušcích mi sakra záleží. Takže milá Ztracená rodino, příští rok v červnu začne nová etapa a chtěl bych vám poděkovat, že jste na mě počkali,“ vzkazuje fanouškům a dodává: „Naposledy jste přijeli vy za mnou do Edenu a tentokrát vám to oplatím a pojedu já za vámi. Nebude to jen tak nějaké turné, bude to největší, a hlavně nejenergičtější turné, které jsme zatím uspořádali, a čeká vás mnohem víc než koncert. Jen naznačím, že se můžete těšit na skvělou pěveckou kometu poslední doby Kateřinu Marii Tichou jakožto hudebního hosta, a zachraňovat životy se budou se záchranářem Markem Dvořákem. Slibuji, že si na tomhle ZPÁTKY TOUR dáme extra záležet, a nemůžu se dočkat té pověstné atmosféry, která na našich koncertech panuje,“ říká s očekáváním a nadšením Marek Ztracený.

A aby čekání nebylo tak dlouhé, naznačil Marek Ztracený hned několik dalších plánů. Kromě oznámeného turné bude postupně odhalovat i řadu novinek, jako jsou nová píseň a videoklip, vánoční překvapení, nový web, logo, merch a další.

Vstupenky na ZPÁTKY TOUR startují prodej v pondělí od 18 hodin a vzhledem k rekordnímu zájmu o předchozí turné či koncerty v Edenu, navíc po dvouleté pauze, lze očekávat obrovský zájem fanoušků.

V posledních několika letech zažil Marek Ztracený nebývalý úspěch, který potvrzuje jeho výsadní postavení nejpopulárnějšího zpěváka na české hudební scéně. Je několikanásobným Českým slavíkem, držitelem řady zlatých a platinových desek a jeho písničky patří vůbec k těm nejhranějším v českých rádiích. Tento talentovaný zpěvák a skladatel se dokázal nejen prosadit na vrcholu hitparád, ale i získat srdce svých fanoušků díky neochvějné autentičnosti a charismatu.

Dosud nejvýznamnějším momentem jeho kariéry však byly bezpochyby vyprodané koncerty na stadionu v Edenu v červnu 2023, na kterých bylo přes sto tisíc fanoušků.

Související

370847005_854459756043268_8202936638911795833_n
Hudba

Ztracený bude příští rok spíše odpočívat, Kabát vyrazí na výroční turné

Český slavík 2022
Hudba

Českého slavíka ovládla Lucie Bílá

Český slavík letos oslaví 60 let.
Hudba

Český slavík letos slaví 60 let