čtvrtek 19. září 2024

Marchand vstřelil hattrick, k nezastavení byl i Panarin

Bostonský kapitán ve třetí třetině třikrát skóroval a zařídil výhru Bostonu 3:1 nad Columbusem. Z hattricku se radoval i Artěmij Panarin.

Brad Marchand

Brad Marchand
Zdroj: Profimedia

  • Brad Marchand
  • Zdroj: Profimedia

Domácí Boston byl celý zápas lepším týmem. Do vedení se ale jako první dostali hráči Columbusu. Na konci druhé třetiny skóroval Jenner. V poslední dvacetiminutovce ale už úřadoval bostonský kapitán. Pětatřicetiletý útočník v rozmezí šesti minut vstřelil hattrick. Marchand nejprve vyrovnal střelou z pravého kruhu a další dva góly přidal v přesilových hrách. Třetí branku vstřelil po nahrávce Pavla Zachy.

„V posledních letech jsme ukázali, že se nevzdáváme a hrajeme až do konce. Věděli jsme, že pokud budeme pokračovat v naší hře, dáme minimálně jeden gól a možná i více,“ řekl po zápase Marchand.

BOSTON BRUINS – COLUMBUS BLUE JACKETS 3:1

Ruský útočník Panarin je k nezastavení. Hráč New York Rangers v utkání proti San Jose Sharks skóroval hned třikrát a připsal si jednu asistenci. Panarin poposkočil na čtvrté místo kanadského bodování NHL. Už jen jeden bod mu chybí na Davida Pastrňáka a J. T. Millera. Na vedoucího Kučerova ztrácí pět bodů.

„Tohle je opravdová superstar. Občas vám z něj dochází slova. Jsme ohromně šťastní, že hraje právě za nás,“ řekl o Panarinovi Mika Zibanejad.

NEW YORK RANGERS – SAN JOSE SHARKS 6:5

Zdroj: nhl.com

Související

Jakub Zbořil
Hokej NHL

Zbořil se popere o místo v New Jersey

Leon Draisaitl
Hokej NHL

Draisaitl podepsal rekordní sumu a stane se nejlépe placeným hráčem NHL

Filip Zadina
Hokej NHL

O Zadinu mají mít zájem hned tři kluby

Filip Zadina v dresu San Jose
Hokej NHL

Zadina půjde na zkoušku do Buffala