pátek 4. října 2024

Los domácího poháru: Sparta přivítá Zbrojovku Brno

V pátek 4. října proběhl v sídle FAČR los třetího kola MOL Cupu. Úředním hracím dnem je 30. října, přesné termíny asociace teprve upřesní.

Losování třetího kola MOL Cupu.

Losování třetího kola MOL Cupu.
Zdroj: FAČR

  • Losování třetího kola MOL Cupu.
  • Zdroj: FAČR

Ambasador domácího poháru Jan Koller spolu s bývalým záložníkem Slavie Ivem Ulichem v pátek rozlosoval třetí kolo MOL Cupu. V něm se představí už i pětice českých zástupců v evropských pohárových soutěžích: AC Sparta Praha, SK Slavia Praha, FK Mladá Boleslav, FC Viktoria Plzeň a FC Baník Ostrava. Z prvoligových týmů naopak chybí Karviná, kterou vyřadila Kroměříž.

Spartě jako obhájci trofeje přiřkl los Zbrojovku Brno. Druhý finalista minulého ročníku Viktoria Plzeň se představí na hřišti Ústí nad Labem. Slavia vyrazí do Benátek nad Jizerou.

Třaskavý souboj proběhne na jihu Čech, kde se v rámci třetího kola MOL Cupu utkají prvoligové České Budějovice s fotbalisty Táborska.

„Pro ten region to bude pikantní i vzhledem k tomu, že spolu tyhle týmy minulý rok hrály baráž o první ligu. Takže pro mě to bude asi nejpikantnější zápas třetího kola. Zajímavý bude i souboj Sparty se Zbrojovkou,“ hodnotil los Jan Koller.

Úřední hrací den třetího kola českého poháru je 30. října. Nicméně přesné termíny organizátoři teprve upřesní a zveřejní na webu molcup.cz

Los 3. kola MOL Cupu.

Autor: Ota Černý

Související

Lukáš Kalvach v utkání s Ludogorcem.
Fotbal Evropská liga

Plzeň si po nevýrazném výkonu rozdělila body s Ludogorcem

Tomáš Chorý vstřelil vyrovnávací branku.
Fotbal Evropská liga

Slavia díky vydařené druhé půli s věhlasným soupeřem remizovala

Trenér Plzně Miroslav Koubek před zápasem s Ludogorcem.
Fotbal Evropská liga

Plzeň hostí bulharského mistra, kterého přehrála Slavia

Ondřej Lingr na předzápasové konferenci
Fotbal Evropská liga

Sešívaní doma přivítají Ajax Amsterdam