pátek 4. října 2024

Lauko a Zbořil skórovali, Pastrňák s Brabencem v roli nahrávačů

Jakubové Lauko se Zbořilem si připsali dva body za gól a asistenci, Pastrňák a Brabenec si připsali dvě asistence.

Jakub Zbořil v dresu Devils

Jakub Zbořil v dresu Devils
Zdroj: Profimedia

  • Jakub Zbořil v dresu Devils
  • Zdroj: Profimedia

V přípravě na novou sezonu NHL se blýskl hokejový útočník Jakub Lauko, který si v utkání Minnesoty se Chicagem připsal hned dva body za gól a asistenci. Lauko, který přišel do Minnesoty v létě z Bostonu, si vehementně říká o místo v základní sestavě. Minnesota vyhrála nad Chicagem 7:2.

Minnesota Wild – Chicago Blackhawks 7:2 (1:1, 5:1, 1:0)

Branky a nahrávky: 18. Gaudreau (Lauko), 25. Lauko (Hartman), 25. Spurgeon (Kaprizov, Zuccarello), 31. Ek (Zuccarello, Faber), 32. Rossi (Kaprizov), 38. Kaprizov (Zuccarello, Faber), 52. Spurgeon (Kaprizov, Rossi) – 7. Dickinson (Jones, Foligno), 40. Bedard

Pastrňák si připsal dva body

Boston vyhrál nad Minnesotou 4:1 a čeští hokejisté David Pastrňák s Pavlem Zachou u vítězství asistovali. David Pastrňák si připsal dvě asistence a Pavel Zacha zaznamenal jednu nahrávku.

Boston Bruins – Philadelphia Flyers 4:1 (1:0, 0:1, 3:0)

Branky a nahrávky: 10. Brazeau (Zadorov, Frederic), 48. Johnson (Zacha, Pastrňák), 59. Coyle (Pastrňák), 59. Kastelic – 30. Konecny (Mičkov, Frost)

Zbořilův gól na výhru nestačil

Obránce Jakub Zbořil skóroval v utkání New York Rangers s New Jersey Devils. Sedmadvacetiletý bek vstřelil první branku Devils a jako bonus navíc nahrál na druhý gól. Zbořilovo body ale na výhru Devils nakonec nestačily.

New York Rangers – New Jersey Devils 5:4 (1:1, 3:1, 1:2)

Branky a nahrávky: 7. Kakko (Jones), 26. Edström (Othmann, Groulx), 38. Mancini (Groulx, Jones), 38. Mackey (Othmann, Berard), 44. Trocheck (Brodzinski, Miller) – 8. Zbořil (Misjul, Légaré), 30. Labanc, 50. Labanc (Laberge, Zbořil), 60. Halonen (Labanc, Schmelzer)

Brabenec zářil v utkání proti Coloradu

Jakub Brabenec se snaží prosadit v týmu Vegas a zatím si vede na výbornou. Jednadvacetiletý odchovanec Komety sehrál proti Coloradu skvělé utkání, ve kterém si připsal dvě asistence u branek Zacha Astona-Reese.

Colorado Avalanche – Vegas Golden Knights 1:6 (1:2, 0:1, 0:3)

Branky a nahrávky: 4. Innala (MacKinon, Makar) – 9. Pearson (Kolesar, Hutton), 16. Brisson (Uchacz, McLain), 29. Aston-Reese (Dorofejev, Brabenec), 43. Fleming (Brisson, Laczynski), 45. Aston-Reese (Hutton, Brabenec), 54. Laczynski (Hague, Burke)

Zdroj: nhl.com

Související

Lukáš Rousek s Jiřím Kulichem během tréninku v O2 areně
Hokej NHL

Kulich s Rouskem do pátečního utkání NHL nenastoupí

Jiří Patera
Hokej NHL

Gólman Patera se připojí k Bostonu

Jakub Škarek v utkání proti Philadelphii
Hokej NHL

Brankáři Vladař a Škarek vychytali výhry

Jeremy Swayman
Hokej NHL

Gólman Swayman stále váhá s podpisem smlouvy