čtvrtek 16. května 2024

Lásko, fiftýn pro mě! Na tenisovém United Cupu se střetnou partneři

Atmosféra houstne – partneři a tenisté Alex de Minaur a Katie Boulter se střetnou na konci roku v Austrálii a domácí hráč slibuje, že zvítězí.

Boulter.jpg

Katie Boulter a Alex de Minaur.
Zdroj: X

  • Katie Boulter a Alex de Minaur.
  • Zdroj: X

Sociální sítě zaplavují zamilovanými fotkami a patří k nejoblíbenějším párům tenisového světa. Na blížícím se United Cupu ale půjde láska stranou. Australan Alex de Minaur, nedávný kat Čechů v dramatickém čtvrtfinále Davis Cupu, se postaví týmu Velké Británie, který bude reprezentovat jeho milá Katie Boulter. Ve skupině smrti v australském Perthu figuruje ještě výběr USA, který obhajuje loňský titul. 

V United Cupu se hrají dvě dvouhry, jedna mužská a jedna ženská, a za vyrovnaného stavu smíšená čtyřhra, která by v případě klání Austrálie s Británií byla pořádně pikantní. 

"V současnosti spolu prakticky nemluvíme. Jsme nepřátelé," usmívá se Australan. "Cítím se špatně kvůli Katie, protože prohrají s Australany," prohlásil tenista, jehož hlavní zbraní je fantastický pohyb.

"Jejich zápas by znamenal konec krásného vztahu," komentoval s nadsázkou Wally Masur, bývalý australský tenista a v současnosti televizní expert.

Autor: mš

Související

shark 2
Zahraniční Technologie

USA a Austrálie odhalila revoluční bojové mořské drony. Vypadají jako žralok a rejnok

Novak Djokovič.
Tenis

Djokovič dostal výprask, po zápase musel na vyšetření

Camila Giorgi.
Tenis

Odchod v tichosti. Italka Giorgi překvapivě ukončila kariéru

Kylie Mckenzie.
Tenis

Za zneužití koučem vysoudila tenistka devět milionů dolarů