úterý 30. dubna 2024

Láhev vína zdarma při odložení mobilu, láká návštěvníky italská restaurace

Milovníci dobrého vína by měli navštívit nově otevřenou veronskou restauraci. Ta svým zákazníkům nabízí víno zdarma při odložení telefonu po dobu návštěvy podniku.

7145088569_ae1f7253d8_b

Ilustrační fotografie.
Zdroj: Flickr

  • Ilustrační fotografie.
  • Zdroj: Flickr

Majitel restaurace Al Condominio, kterou otevřel letos v březnu ve Veroně, má jasnou vizi, jak namotivovat a povzbudit své hosty, aby si při návštěvě u dobrého jídla a pití povídali se svými blízkými a strávili zde společně hezkou chvíli bez mobilního telefonu v ruce. Angelo Lella chtěl otevřít restauraci, která bude jiná a unikátní. Proto zvolil model, při kterém se jeho návštěvníci mohou dobrovolně rozhodnout, zda po dobu strávenou v restauraci nebudou používat své mobily.

O telefon se hosté bát nemusí. Uzamknout si ho mohou ve speciální schránce a její klíč je symbolem pro číšníka, který zákazníkům bez mobilů donese láhev dobrého italského vína zdarma. Alkoholický nápoj zdarma není jedinou akcí podniku. Zákazníci mohou za hezkou recenzi jídla získat při příští návštěvě hlavní chod zdarma.

Restaurace přes svou krátkou dobu provozu jen vzkvétá. Denně jí navštíví mnoho zvědavých zákazníků a až 90 procent z nich své telefony po dobu návštěvy podniku opravdu odkládá.

Autor: Zuzana Beranová
Zdroj: Al Condominio

Související

prof
Zahraniční

Papež František po sedmi měsících opustil Vatikán. Vydal se do benátské věznice

Samsung
Ekonomika Technologie

Samsung pokořil Apple. Mobily jihokorejského výrobce jsou nejprodávanější

profimedia-0434662083
Domácí Eurovolby

Česká europoslankyně Dlabajová může vést italskou kandidátku do eurovoleb

GKvXcRyXIAAXW3o
Zahraniční Video

Bojkot, protesty, zákazy: Katolíci znovu zuří kvůli reklamě, tentokrát na chipsy