čtvrtek 19. září 2024

Kde sledovat volbu prezidenta?

Aktuální zpravodajství o průběhu sčítání voleb s komentářem expertů můžete sledovat hned na několika televizních stanicích.

Prezidentští kandidáti.

Prezidentští kandidáti.
Zdroj: Facebook Danuše Nerudová

  • Prezidentští kandidáti.
  • Zdroj: Facebook Danuše Nerudová

Volební místnosti se uzavřou dnes ve dvě hodiny odpoledne a ihned poté započne sčítání. Hned několik televizních stanic nabídne nepřetržité zpravodajství z průběhu sčítání, které budou doplňovat komentáře politologů, sociologů, politických komentátorů, vládních činitelů i bývalých vrcholných politiků. Na výběr mají diváci hned z několika stanic.

Česká televize na stanici ČT24 nabídne nepřetržitý přenos od 10 hodin dopoledne, který bude přerušen pouze zprávami ve 12 hodin. Od uzavření místností bude přenos pokračovat až do večerních šesti hodin, kdy by mělo být již jasno o tom, kteří z kandidátů postoupí do druhého kola. Přenos můžete sledovat i online na iVysílání.

Obdobný postup nabídne CNN Prima News, která v rámci programu Hledá se prezident nabídne rovněž nepřežité zpravodajství o průběhu prezidentských voleb od 11 hodin až do 18:52, kdy započnou večerní zprávy.

Své diváky neochudí ani TV Nova, která s volebním vysíláním s názvem Cesta na Hrad: Rozhodnutí počká až do 13 hodin a následně bude nepřetržitě sledovat volební dění až do večerních zpráv v 19:30.

Autor: Šimon Mitro

Související

volný čas
Domácí

Politické preference a životní styl: Jak se voliči liší v každodenním životě?

Vizuál stanice ČT art k výročí 11 let
Film a TV

ČT art slaví 11 let. Podzim přinese řadu novinek

profimedia-0901814993
Domácí Sněmovní volby

Pavel schválil korespondenční volbu. Češi ze zahraničí budou volit poštou už příští rok

GV_vfBlXgAA6VUF
Domácí

Prezident Pavel řekl, jaká je priorita české politiky. Podpora Ukrajiny