neděle 29. září 2024

Jsem oběť politické objednávky, kňučí Smetana, úřad neobměkčil ani jeho penis

Skoro to vypadá, že se dezinformátor Ivan Smetana měl stát tajným agentem s povolením zabíjet. Ale protože to odmítl, uznala jej za trest úřednice vinným z přestupku. Nepomohl mu ani podrobný popis jeho intimních míst.

sm

Ivan Smetana ženu zalehl. Když mu řekla, že ji dusí, odpověděl: :Nedusíš se, mluvíš."
Zdroj: X

  • Ivan Smetana ženu zalehl. Když mu řekla, že ji dusí, odpověděl: :Nedusíš se, mluvíš."
  • Zdroj: X

Nerespektují zákon a když dojde na spravedlivý trest, stěžují si, že jsou političtí vězni. Na oblíbenou hru dezolátů teď přistoupil dezinformátor Ivan Smetana, který provozuje kanál KTV, kde šíří nesmysly a lži. Loni v létě u nechvalně proslulého petičního stánku napadl ženu, společně s dalšími lidmi ji zalehl a škrtil. Nebylo to poprvé, co se choval agresivně vůči lidem, s nimiž nesouhlasí. Tentokrát si ale vysloužil trest v přestupkovém řízení. „Já jsem myslel, že po předložení důkazů budu nevinný, protože mi to říká i dost lidí,“ prohlásil poměrně nelogicky ve videu, které natočil. „Ona spáchala podvod, abyste si mysleli, že jsem já ten špatný. Samozřejmě že proti tady tomu rozsudku se odvolám,“ řekl a spletl si rozhodnutí s rozsudkem.

U přestupkového řízení předvedl neskutečnou show, navíc ji vysílal živě na sociálních sítích. S úřednicí probral svá varlata, oznámil, že žena, kterou napadl, ho chtěla zabít, a pak přidal prohlášení o velikosti svého penisu. „Použila opětovně chvat, který jen tak někdo nezná, vyvedla mě z rovnováhy, já jsem spadl na záda. Dostal jsem ji do kravaty, ale neškrtil jsem ji. Opakovala tři hmaty, to znamená prsty do očí, šla mi po tepně na krku a mačkala mi varle, které mě bolelo tři týdny. Takže ten, komu šlo o život, jsem byl já,“ pronesl. Pak se obrátil přímo do kamery se vzkazem pro ty, kteří se domnívají, že když se po aktivistce válel, měl erekci. „Já za to nemůžu, že na tom nejsem jako starosta Řeporyjí. My jsme chlapi z Moravy a my jsme dobře vybavení,“ řekl.

Teď přišel s tím, že dostal záhadnou nabídku. A protože ji odmítl, rozhodl úřad v jeho neprospěch. „Tady je politická zakázka, aby mě dostali někam a já jsem se bránil. Vzhledem k tomu, že byla nedávno nabídka, že by mi vymazali exekuce, že bych měl skvělý plat, že bych měl krytí, dostal bych bezpečnostní prověrky, což jsem odmítl, a proto se dějí ty věci, které se dějí. Jsem popraven za něco, co jsem neudělal,“ pronesl zcela vážně, aniž by se zamyslel nad tím, že exekuce na rozdíl od zápisu v trestním rejstříku vymazat nelze.

Související

profimedia-0908103005
Domácí

Žádné povodně nejsou! Dezinfoscéna odhalila strašlivé spiknutí

image (2)
Domácí

Senátorka šířící dezinformace tvrdí, že noviny zveřejnily poplašnou zprávu

profimedia-0893553272
Zahraniční Sociální sítě

Sociální síť X ztrácí uživatele v EU

profimedia-0899965438
Zahraniční Volby USA

Trump sdílel obrázky vytvořené umělou inteligencí. Tvrdí, že ho podporuje Taylor Swift