pátek 19. dubna 2024

Jak bydlet úsporně a ekologicky? Veletrh napoví

Jak na úsporné a ekologické bydlení, to zjistí návštěvníci unikátního souběhu veletrhů FOR PASIV, FOR WOOD a FOR THERM, které se konají ve dnech 9. až 11. února v Letňanech.

Veletrh představí úsporné bydlení

Ilustrační foto
Zdroj: abf.cz

  • Ilustrační foto
  • Zdroj: abf.cz

Jak vybrat tepelné čerpadlo či kamna? Kdy se vyplatí fotovoltaika? Jaké trendy přináší dřevostavby i jak mohou s úsporným bydlením pomoci dotace? Nejen na tyto otázky najdou zájemci odpovědi na veletrhu, kde se sejde řada produktů, novinek i poradců ze všech odvětví úsporného bydlení.

Na expozicích na letňanském výstavišti budou k vidění nejdůmyslnější technologie, například nejmodernější tepelná čerpadla, fotovoltaické systémy, energetická řešení pro novostavby, rekuperační jednotky, vytápěcí systémy všech typů či čistírny odpadních vod, kamnářské novinky nebo dřevostavby i komponenty pro nízkoenergetické domy.

V rámci veletrhu proběhne také doprovodný program pro odborníky i širokou veřejnost, série přednášek napříč obory, workshopů či diskuzí. Organizátoři nezapomínají ani na rodiny s dětmi, pro které jsou připravené tematické akce.

Autor: HT
Zdroj: abf.cz

Související

Letenské náměstí
Domácí

Přes Letnou nebudou do konce dubna jezdit tramvaje

Vizualizace tramvajové trati na Václavském náměstí.
Domácí

Stavba tramvajové trati na Václaváku začne v červnu

Rudná,_dálnice_D5_(04)
Domácí

Šest pruhů z Berouna do Prahy nebude. Lidé by nejezdili vlakem, tvrdí úředníci

434779121_974962257328974_4407466945427520409_n
Hudba

Dream Theater slibují tříhodinovou show. Pražský koncert bude po letech speciální