sobota 18. května 2024

Indický zpěvák prodával hadí jed, extrémně nebezpečnou luxusní drogu

Stále oblíbenější jsou v Indii dračí kapky, luxusní droga, kterou vyhledávají hlavně bohatí účastníci rave parties. Jediná dávka vyjde v přepočtu na 15 tisíc korun. Do kšeftování s ní se namočila i jedna z nejpopulárnějších celebrit, zpěvák Elvish Yadav.

Yadav

Elvish Yadav.
Zdroj: X

  • Elvish Yadav.
  • Zdroj: X

Euforie, zvýšená sexuální touha, změněné stavy vědomí – tak uživatelé popisují účinky dračích kapek, které získávají v Indii na popularitě. Teď se se navíc ukázalo, že mezi dealery patří zpěvák Elvish Yadav, který má jen na YouTube 15 milionů odběratelů. Droga se označuje také jako K72/76, je podle odborníků extrémně nebezpečná. Prodává se ve formě kapek, na večírcích jsou ale velmi oblíbení živí hadi, kterými se lidé nechávají uštknout. Málokoho tak překvapilo zatčení zpěváka, který se často ukazuje právě s jedovatými hady.

Policie zatím eviduje šest případů, kdy Yadav a jeho kumpáni organizovali večírky a prodávali na nich hadí jed nebo přinesli živé hady, hlavně kobry. Všichni teď čelí stíhání kvůli několika trestným činům, mezi nimi je třeba prodej drog, obchod se zvířaty nebo zločinné spolčení.

Autor: mš, max

Související

5384221316_4dbf9c3258_b
Ekonomika

Mnohonásobně větší než Temelín. Indie staví v pouští obří větrný komplex

krokodýl
Krimi

Hodila svého postiženého syna krokodýlům. Indka čelí obvinění z vraždy

horko
Zahraniční Klimatické změny

Vlny veder dorazily už na jaře. V Indii si vyžádaly desítky obětí

profimedia-0869769174
Zahraniční

Biden označil Japonsko a Indii za xenofobní země