středa 26. června 2024

Ice-T na Rock For People sprostě nadával. Urážel fanoušky i transsexuály

Ice-T, frontman jedné z hvězd letošního Rock For People, americké kapely Body Count, si v Hradci Králové nebral servítky. Fanoušci proto i zjistili, jak moc mu leží v žaludku transsexuálové.

Body_Count_feat._Ice-T_-_2019214171546_2019-08-02_Wacken_-_2002_-_AK8I2824

Ice-T ze své role provokativního umělce nevystoupil ani v Hradci Králové.
Zdroj: Wikimedia Commons

  • Ice-T ze své role provokativního umělce nevystoupil ani v Hradci Králové.
  • Zdroj: Wikimedia Commons

Americký rapper Ice-T potvrdil na největším tuzemském festivalu Rock For People svou roli buřiče. Neváhal se pustit do fanoušků, kterých se pod pódiem sešlo méně, než Ice-T očekával. Na vedlejší scéně totiž své narozeniny slavila tuzemská Vypsaná Fixa, která řadu příznivců americké legendě stáhla. Na adresu festivalu pak rapper vypustil pár sprostých nadávek, ale koncert nakonec dohrál. Dokázal také, že neumí přijímat novoty. Opřel se do sexuálních menšin, konkrétně transsexuálů, kdy odsoudil zejména změny pohlaví. Jeho vášnivě nasupené promluvy pak kontrastovaly s vystoupení kapely Bambie Thug ze Skotska na vedlejším pódiu. Tuto formaci totiž tvoří nebinární muzikanti.

Rapperovy provokace jsou součástí show, kterou už s Body Count předvádí s přestávkami přes 30 let. Svůj debut tato formace vydala v roce 1992, což koresponduje i s vydáním jejich největšího hitu, provokativního singlu Cop Killer, který v Hradci Králové zazněl rovněž.

Rock For People pokračuje dnes vystoupením kapel Bring Me The Horizon, Dogstar, Sum 41 či kanadské zpěvačky Avril Lavigne. Letošní ročník se uzavře zítra, kdy se představí mladý umělec Yungblud, britská glamrocková formace The Darkness či kytarista thrashmetalových ikon Slayer Kerry King se svým sólovým programem.

Autor: Jan Skala

Související

Praha_ČNB_5
Ekonomika

Česká národní banka omezí pobočky. Chce s klienty komunikovat elektronicky

Vizualizace budoucí podoby Vrbenského kasáren v Hradci Králové.
Domácí

Vrbenského kasárny budou hostit největší přírodovědeckou expozici v republice

Stavba dálnice D35 odkryla pravěkou mohylu
Domácí

Silničáře na D35 střídají archeologové. Zkoumají největší evropskou mohylu

448008185_989316442562349_7699210535648710476_n
Hudba

Zpěvák Slipknot na Rock For People nedorazil. Prý kvůli zdraví