neděle 28. dubna 2024

Hvězdy světové taneční scény David Guetta a Eric Prydz míří do Ostravy

Eric Prydz se objeví na české festivalové scéně vůbec poprvé. Spolu s Davidem Guettou je hlavní hvězdou festivalu Beats for Love. Ten se odehraje začátkem července v ostravských Dolních Vítkovicích.

t8gkxm1j

Festival Beats for Love loni přilákal přes 150 tisíc diváků.
Zdroj: Beats for Love

  • Festival Beats for Love loni přilákal přes 150 tisíc diváků.
  • Zdroj: Beats for Love

Švédská legenda, DJ a producent Eric Prydz léta okupuje příčky světových hitparád. “Na festivalu v České republice vystoupí Eric Prydz vůbec poprvé za svou kariéru a jsme nadšení, že jsme se domluvili na letošek, právě na desáté výročí našeho festivalu. Už jen z podmínek spolupráce vyplývá, že jeho show bude nezapomenutelná. Jednání a snahy o něj trvaly roky,” říká ředitel festivalu Kamil Rudolf.

Beats for Love přivítá také aktuálně nejlepšího DJ planety Davida Guettu z Francie. Po šesti letech se vrátí legenda taneční scény Roger Sanchez, poprvé u nás vystoupí uznávaná drum&bass MC rapperka Maddy V, na programu je také projekt Meduza, král světového drum and bass Andy C či A-Trak, kterého časopis Rolling Stone zařadil mezi 50 nejdůležitějších jmen taneční scény.

“Doporučujeme všem fanouškům, aby si lístky na festival i do přidružených kempů koupili co nejdřív. Doslova nám mizí pod rukama, a to ty klasické i VIP varianty,” radí marketingový ředitel festivalu Matyáš Ožana.

Loni akce přilákala přes 150 tisíc návštěvníků. Největší hvězdou byl Tiësto. Za čtyři dny vystoupilo na 18 stageích více než 480 umělců.

Související

DSC_8726_.jpg
Tenis

V Ostravě postupuje jen Kolář

436243335_985320662957337_7029681831456984479_n
Domácí

Předsednictví k výročí? Fiala při volbě šéfa ODS nemá protikandidáta

Aktuální podoba chátrající historické sýpky ve Svinově.
Domácí

Ostrava chce zachránit chráněnou sýpku

Hřbitov v Ostravě Zábřeh
Domácí

Na opravu ostravských hřbitovů půjde rekordní částka