čtvrtek 17. října 2024

Hvězda StarDance se chlubí, jak hazarduje se životy vlastních dětí

Kdo řídí, když jedeme na houby? Tak se ptá vítězka StarDance Iva Langerová ve videu, které zachytilo jejího syna, který sedí na klíně otci za volantem, řídí a na tachometru je vidět osmdesátka. Rodina se tím evidentně dobře baví.

Snímek obrazovky 2024-10-17 080703

Syn tanečnice za volantem. Tachometr ukazuje 80 kilometrů v hodině.
Zdroj: Reprofoto: IG / Iva Šisl Langerová

  • Syn tanečnice za volantem. Tachometr ukazuje 80 kilometrů v hodině.
  • Zdroj: Reprofoto: IG / Iva Šisl Langerová

Nepředstavitelný hazard se životem, tak řada lidí vnímá situaci, kterou na Instagramu zveřejnila tanečnice Iva Šisl Langerová. Manžel a jednatel její taneční školy si v autě posadil na klín malého syna a nechal ho řídit. Matka situaci natáčí, ze zadního sedadla vesele mává mladší dcerka.

"V tomhle případě opravdu nevím, jestli je více debilní ten, kdo řídí, nebo ten, kdo to celé natáčí. A je úplně jedno, že řidič má zjevně ruku na volantu. Mít za volantem na klíně v 80kilometrové rychlosti dítě... Opravdu mi hlava nebere, jak by kdokoli mohl mít koule na to, riskovat zdraví a život dítěte. V případě jakéhokoli neštěstí dítě proletí čelním sklem a nebo ho slisuje airbag. Opravdu moudré. A ještě si to cpěte na sociální sítě," okomentovala příspěvek uživatelka s nickem Mamina na tripu.

"Třeba toho to dítě prostě jen vypilo méně než fotr, a je tudíž k jízdě způsobilejší. Pak je tu tedy ještě varianta, že jsou rodiče vypatlaný idioti, ale nerad bych předjímal takhle na první dobrou," komentuje video uživatel sítě X, kde se začalo šířit rychlostí blesku. Další upozorňují na fakt, že by stačil střet se srnkou a dítěti za volantem zlomí airbag vaz.

"Kdyby jeli deset kilometrů v hodině někde na louce, beru, zažili jsme to jako malí všichni. Ale tohle je důkaz, že i vysokoškolsky vzdělaní rodiče můžou být idioti, kteří nemají pud sebezáchovy a život dětí mají na háku," zní jeden z komentářů.

Langerová má na Instagramu 32 tisíc sledujících, i proto mnoho lidí pokládá její příspěvek za mimořádně hloupý a obává se, že se začnou objevovat další rodiče, kteří budou hvězdu StarDance napodobovat.

Snímek obrazovky_17-10-2024_8331_www.instagram.com