středa 25. září 2024

Guru LGBT festivalu znásilňoval děti. Jeho spolek zpochybňuje pohlaví batolat

Nebezpečný delikvent je už ve vazbě. Šéf britského festivalu sexuálních menšin se zpovídá ze znásilnění dětí, přípravy únosu a dalších závažných trestných činů.

image

Propagátor sexuálních menšin Stephen Ireland je už ve vazbě.
Zdroj: X

  • Propagátor sexuálních menšin Stephen Ireland je už ve vazbě.
  • Zdroj: X

Šéf festivalu sexuálních menšin Pride in Surrey, Brit Stephen Ireland, si zadělal na problém, za který jej odsuzují i jeho dosavadní přívrženci. Nejenže je členem kontoverzní charity Educate And Celebrate, která zpochybňuje pohlaví už u malých dětí a káže mezi nimi svou svéráznou osvětu, ale dopustil se i deliktů ryze kriminálních. Britská policie jej obvinila ze znásilnění dětí, držení dětské pornografie, několika sexuálních napadení či dokonce plánování únosu. Obviněn byl i další dobrovolník z Irelandova festivalu.

Policie sexuálního aktivistu viní celkem ze 37 skutků, které měl páchat od srpna 2022 do června 2024. Kvůli rozsáhlosti jeho provinění je soud poslal do vazby, kde si počká na přelíčení.

Charita Educate And Celebrate, jejíž byl Ireland jednou z tváří, ukončila svou činnost krátce před jeho zadržením. Veřejnost proti sobě popudila snahami o zrušení tradičního oslovení muže a ženy a snahami vštěpovat dětem zvrácené představy o pohlaví a sexuální orientaci.

Autor: Jan Skala

Související

Bangkok_Pride_2022,_Thanon_Si_Lom_2022-06-05_-_img_06
Zahraniční

Thajsko se stalo pokrokovou zemí. Tamní král podepsal manželství pro všechny

3606993823_6465faf9ec_b
Zahraniční Kauzy

Čech, který se v Rakousku vydával za policistu, je ve vazbě

GX1j7SPWAAAfRP1
Zahraniční

Brutální vražda transgender influencerky. Den po schválení zákona proti LGBTQ+

GK5QHjCW4AAM_X6
Zahraniční

Vietnamskou podnikatelku čeká smrt. Přesto zase usedla na lavici obžalovaných