Fanoušci jsou v šoku: Soukromá hodina tenisu s Nadalem? Za tři a půl milionu!

Největší rival španělské hvězdy, Srb Novak Djokovič, oproti tomu potrénoval s univerzitními studenty zdarma.

Rafael Nadal.

Rafael Nadal.
Zdroj: Twitter Tenis España

  • Rafael Nadal.
  • Zdroj: Twitter Tenis España

Tenisovým éterem před pár dny prolétla zpráva o honoráři, který musí zájemce zaplatit, aby si zahrál v rámci soukromé lekce s Rafaelem Nadalem. Z astronomické částky 150 tisíc dolarů (3,5 milionu korun) většině fanoušků spadla brada. S hrající legendou si zájemci zahrají v rámci exhibice v Las Vegas, kterou 3. března přenáší streamovací platforma Netflix a kde se Španěl utká v hlavním zápase s vycházejí hvězdou Alcarazem.

Největší Nadalův rival Novak Djokovič mezitím nezištně potrénoval se studenty na univerzitě v Kalifornii v Los Angeles, kde se připravuje na turnaj v Indian Wells. A to byla voda na mlýn fanoušků srbského hráče. „Náš idol si neúčtuje 150 tisíc dolarů za lekci,“ rýpla si na sociální síti X uživatelka Archana. „Nadal se má co učit,“ napsal další.

Další příznivci se nad Djokovičovým přístupem jen rozplývali. „Prostě úžasné,“ napsala uživatelka s přezdívkou Emma Nole. „Možná trochu nebezpečné, ale Novak je prostě v pohodě,“ narážel uživatel Justin B. na fakt, že Srb neměl během svého počínání ani ochranku. 

Autor: mš

Související

Kateřina Siniaková.
Tenis

Suverénní Siniaková potvrzuje v Kuang-čou roli favoritky

profimedia-0906791787.jpg
Tenis

Lehečka schytal debakl, Macháč postupuje přes Maďara

peníze
Domácí

Miliardy v trapu. O peníze přišla Dagmar Havlová, fotbalista Koller i J&T banka

Tenis ilustrační.
Tenis

Legendární fotbalista Forlán si zahraje profesionální tenis