pondělí 29. dubna 2024

Fanoušci jsou v šoku: Soukromá hodina tenisu s Nadalem? Za tři a půl milionu!

Největší rival španělské hvězdy, Srb Novak Djokovič, oproti tomu potrénoval s univerzitními studenty zdarma.

Rafael Nadal.

Rafael Nadal.
Zdroj: Twitter Tenis España

  • Rafael Nadal.
  • Zdroj: Twitter Tenis España

Tenisovým éterem před pár dny prolétla zpráva o honoráři, který musí zájemce zaplatit, aby si zahrál v rámci soukromé lekce s Rafaelem Nadalem. Z astronomické částky 150 tisíc dolarů (3,5 milionu korun) většině fanoušků spadla brada. S hrající legendou si zájemci zahrají v rámci exhibice v Las Vegas, kterou 3. března přenáší streamovací platforma Netflix a kde se Španěl utká v hlavním zápase s vycházejí hvězdou Alcarazem.

Největší Nadalův rival Novak Djokovič mezitím nezištně potrénoval se studenty na univerzitě v Kalifornii v Los Angeles, kde se připravuje na turnaj v Indian Wells. A to byla voda na mlýn fanoušků srbského hráče. „Náš idol si neúčtuje 150 tisíc dolarů za lekci,“ rýpla si na sociální síti X uživatelka Archana. „Nadal se má co učit,“ napsal další.

Další příznivci se nad Djokovičovým přístupem jen rozplývali. „Prostě úžasné,“ napsala uživatelka s přezdívkou Emma Nole. „Možná trochu nebezpečné, ale Novak je prostě v pohodě,“ narážel uživatel Justin B. na fakt, že Srb neměl během svého počínání ani ochranku. 

Autor: mš

Související

Alize Cornet.
Tenis

Po dvaceti letech konec. Cornet se rozloučí doma

Carlos Alcaraz.
Tenis

Proč se mi tohle děje? Alcaraze trápí zranění

Holger Rune.
Tenis

Fanoušci kroutí hlavou nad výpraskem dánské hvězdy

Gabrine Muguruza.
Tenis

Španělská hvězda se loučí, Muguruza ukončila kariéru