čtvrtek 19. září 2024

Dynamo zničilo Třinec, Kometa deklasovala Liberec

V duelu třetího s prvním jednoznačně dominovaly Pardubice, které rozstřílely Třinec. Kometa nadělila Tygrům šest branek.

Hráči Dynama rozstříleli Třinec

Hráči Dynama rozstříleli Třinec
Zdroj: Profimedia

  • Hráči Dynama rozstříleli Třinec
  • Zdroj: Profimedia

TŘINEC – PARDUBICE 1:5

Nejzajímavější duel 25. kola vyzněl jednoznačně pro Pardubice. První třetina byla herně vyrovnaná, přesto Pardubice po dvaceti minutách vedly o dvě branky. Ve druhé třetině hráli Oceláři nervózně a dělali chyby. Dynamo dokázalo jejich chyb využít a po druhé třetině vyhrávalo už o pět gólů. Ve 47. minutě vstřelil Třinec čestný gól. Na víc se už domácí ale nezmohli. Pardubice smetly Oceláře a navýšily svůj náskok v čele tabulky.

LIBEREC – BRNO 1:6

Nástup Komety do utkání byl neuvěřitelný. První šance a první gól. Už po 24 vteřinách se Kometa radovala z gólu. To ale nebylo všechno. Hráči Komety se prosadili ještě ve 4. a 8. minutě a šli do kabin s třígólovým vedením. Liberec vykřesal jiskřičku naděje ve 28. minutě po brance Ronalda Knota. Liberecká naděje trvala ale jen čtyřicet sekund. Přesně po této době Kometa opět skórovala, 1:4. Kometa následně využila přesilovou hru tři na pět hned dvakrát. Nejdříve přesně mířil Gazda a poté i Moses. Kometa nasázela Liberci šest gólů. Americký útočník Stephen Moses vstřelil hattrick.

Související

profimedia-0909547818.jpg
Hokej Tipsport Extraliga

Pardubice v úvodu extraligy zničily Jágrovo Kladno, Jandač bere první výhru

profimedia-0905606833.jpg
Hokej Tipsport Extraliga

Extraliga mistrů světa začíná. Preview odstartuje Sparta se šampionem z Třince

Hráči Pardubic po vítězném utkání
Hokej CHL

Pardubice pokořily i Tapparu

Sparta v utkání proti Tappaře
Hokej CHL

Liga mistrů pokračuje. Sparta jde na Maďary, Dynamo na finského mistra