pondělí 16. září 2024

Druhou sezónu Tady Vary zahájí Joker

Letošní Tady Vary zahájí druhý Joker. Předpremiéra ve vybraných kinech se uskuteční o den dříve než ve zbytku republiky.

Joker: Folie à Deux

Záběr z filmu Joker: Folie à Deux
Zdroj: Warner Bros.

  • Záběr z filmu Joker: Folie à Deux
  • Zdroj: Warner Bros.

Projekt Tady Vary, který nabízí exkluzivní filmové předpremiéry, zahajuje svou druhou sezónu 2. října. Novinkou sezóny bude film Joker: Folie à Deux od Todda Phillipse, tedy pokračování oscarového hitu Joker s Joaquinem Phoenixem a Lady Gaga v hlavních rolích.

První ročník Tady Vary přilákal 25 tisíc diváků do 56 kin po celé České republice a letos se k projektu připojí i nová kina v Olomouci, Kladně, Opavě a Českém Brodě. Nová sezóna přinese alespoň 67 kin, včetně zrekonstruovaných Císařských lázní v Karlových Varech.

Druhá sezóna Tady Vary plánuje promítat deset vybraných filmů od října 2024 do června 2025, přičemž diváci si mohou zakoupit předplatné na všech deset projekcí za výhodnou cenu, které umožňuje divákům pravidelný přístup k filmovým premiérám a zajišťuje vlastní místo v oblíbeném kině. Projekce se konají ve středu. Předplatné je k dispozici na webu tadyvary.cz.

Z deseti filmů byl zatím odhalen pouze Joker, který bude promítán v rámci Tady Vary ve středu 2. října. O den dříve než vstoupí do kino distribuce.

Autor: Šimon Mitro

Související

Záběr z filmu S tebou nikdy (2024)
Film a TV Streaming

Kde sledovat nejúspěšnější filmy letošního roku?

Záběr z filmu Amerikánka
Film a TV Kino

Září v kinech: Návrat Beetlejuice a očekávaná Amerikánka

Záběr z filmu Amerikánka
Film a TV Festival

Filmová Amerikánka oslní na dětském festivalu v Karlových Varech

Vizuál k 37. ročníku Finále Plzeň
Film a TV Festival

Finále Plzeň zahájí očekávaný Rok vdovy. V porotě usedne držitel Oscara