pátek 20. září 2024

Do Česka míří další streamovací služba

V únoru dorazí do Česka streamovací platforma SkyShowtime, která nabídne filmy a seriály z několika produkčních společností a televizních stanic zároveň.

Logo streamovací služby SkyShowtime.

Logo streamovací služby SkyShowtime.
Zdroj: SkyShowtime

  • Logo streamovací služby SkyShowtime.
  • Zdroj: SkyShowtime

Český trh streamovacích služeb brzy rozšíří další velký hráč. Platforma SkyShowtime nabídne katalog produkčních společností Universal Pictures, Paramount Pictures a Sky Studios, dětské stanice Nickelodeon, animačního studia DreamWorks, streamovací služby Paramount+ a stanice Showtime.

Díky tomu nabídne SkyShowtime hity jako Jurský svět, Top Gun, Mission Impossible, Rychle a zběsile, Shrek nebo kompletní Star Trek včetně nových seriálů. Služba Paramount+ se v USA chlubí novou gangsterskou sérií Tulsa King se Sylvestrem Stallonem v hlavní roli a také oceňovanými seriály jako Yellowstone nebo Panství Downtown.

Od poloviny prosince je služba dostupná v Bosně a Hercegovině, Bulharsku, Chorvatsku, Kosovu, Černé Hoře, Srbsku a Slovinsku. Během února vstoupí na český, slovenská, polský, maďarský a rumunský trh. Cena měsíčního předplatného by neměla přesáhnout 200 korun.

Autor: Šimon Mitro

Související

Brad Pitt a George Clooney ve filmu Wolfs
Film a TV Streaming

Září na streamu: Batmanovský Tučňák a Stallone jako Král Tulsy

Netflix
Film a TV Streaming

Netflix zvyšuje ceny. Předplatitelé zaplatí o několik desítek korun více

Disney+
Film a TV Streaming

Disney+ mění ceny. Přijde s dražším i levnějším tarifem

Netflix
Film a TV Streaming

Na kolik vás vyjdou streamovací služby?