pondělí 16. září 2024

Do Česka míří další hudební hvězdy, prodejci už čarují s cenami lístků

Anastacia, Bob Dylan, Cindy Lauper, Marilyn Manson, Alphaville, Faithless nebo Twenty One Pilots chystají vystoupení v Česku. Některá z nich jsou už vyprodaná, u dalších začali prodejci čarovat s cenou vstupenek.

Anastacia_-_2023335220042_2023-12-01_Night_of_the_Proms_-_Sven_-_1D_X_MK_II_-_1843_-_B70I5321

Anastacia.
Zdroj: Wikimedia Commons

  • Anastacia.
  • Zdroj: Wikimedia Commons

Legendární americký zpěvák a skladatel Bob Dylan, nositel Nobelovy ceny za literaturu, který má na svém kontě desítky alb a nespočet hitů, vystoupí v říjnu dohromady třikrát v pražském O2 universu. Koncerty budou od 4. do 6. října.

Brzy poté vstoupí na pódium pražského Fóra Karlín osmdesátková legenda, kapela Alphaville, která proslula hity Forever Young, Big in Japan nebo Dance With Me! Češi ji uvidí 14. listopadu.

Na stejném místě bude hrát také ikona taneční scény, Faithless. Kapela dostala taneční muziku na sportovní stadiony. V Praze zahraje 14. prosince.

Beznadějně vyprodáno hlásí pořadatelé v souvislosti s brněnským vystoupením další hudební ikony, kterou je Marilyn Manson. Ten v devadesátých letech spolu se skupinami Nine Inch Nails nebo Eurythmics tvořili takzvanou Temnou kulturu populární hudby. Je známý pro své filozofické texty, kritiku konzervatismu a křesťanství a své působení jako Antikrista. Koncert je v plánu na 14. únor přístího roku.

Popová hvězda Cyndi Lauper bude zpívat 23. února v Praze. Vystoupení bude plné hitů jako Girl Just Want to Have Fun, Time After Time a mnoho dalších a už nikdy se nebude opakovat, jedná se totiž o rozlučkové turné.

Popstar Anastacia vyráží také na evropské turné a 28. března se zastaví v Praze. Turné Not That Kind připravila k 25. výročí vydání svého debutového studiového alba.

Po šesti letech se do Česka vrací Twenty One Pilots. Americké hudební duo v dubnu představí fanouškům v Praze své The Clancy Tour. Jedna z velkých síti s předprodejem vstupenek hlásí vyprodáno, druhá reagovala zdražením. Nejdražší lístky stály při zahájení předprodeje 2 190 korun, teď se dají koupit i za víc než sedm tisíc.

Související

100_2697
Hudba

Před lety zpíval Holky z naší školky a dnes je Stanislavu Hložkovi sedmdesát

hq720 (1)
Hudba

Jane´s Addiction nedokončili koncert. Zpěvák se na pódiu popral s kytaristou

47477524302_7149a9fb1f_b
Film a TV Výročí

Hvězda Matrixu i rocková basista. Keenu Reeves dnes slaví šedesátku

marilyn-manson-muzhchina-pevets-makiiazh
Hudba

Marilyn Manson je zpět. Ovšem s půlmilionovým dluhem na triku