pondělí 16. září 2024

Dívka stráví 99 let za mřížemi za nájemnou vraždu své kamarádky

Celkem 99letý trest odnětí svobody přisoudily aljašské soudy dívce, jež zabila svou kamarádku výměnou za peníze.

profimedia-0449389533

Odsouzená Denali Brehmer (foto z roku 2019)
Zdroj: Profimedia

  • Odsouzená Denali Brehmer (foto z roku 2019)
  • Zdroj: Profimedia

Třiadvacetiletá Denali Brehmer byla odsouzena k 99 letům ve vězení za účast na vraždě aljašské teenagerky. Brehmer a její kamarád provedli v roce 2019 vraždu dívky na objednávku za slibovaných devět milionů dolarů.

Tehdy 18letá Brehmer začala online vztah s 21letým Darinem Schilmillerem, který žil v Indianě. Schilmiller tvrdil, že je milionář a nabídl Brehmer devět milionů dolarů výměnou za fotografie a videa vraždy. Brehmer pak údajně nabídla dalším čtyřem přátelům podíl z peněz, pokud jí pomohou s vraždou své kamarádky. Brehmer a tehdy 16letý Kayden McIntosh vylákali jejich kamarádku Cynthii Hoffman na výlet, během něhož ji zastřelili zezadu do hlavy a její tělo hodili do řeky.

Podle tiskové zprávy aljašského ministerstva spravedlnosti byl 99letý trest maximální sankcí, kterou soud mohl uložit. Soudce Andrew Peterson uvedl, že Brehmer nevyjádřila lítost po vraždě a pokračovala v dalších trestných činech na pokyn Schimillera. Podle informací od amerického ministerstva spravedlnosti Schilmiller a Brehmer se také spikli, aby vydírali mladistvé k vytváření sexuálně explicitních obrázků. Minulé léto oba přiznali vinu z federálních obvinění z dohody na vytváření dětské pornografie. Schmiller byl rovněž odsouzen na 99 let ve vězení.

Autor: Šimon Mitro

Související

VMNH_megalodon
Zahraniční Zajímavosti

Extrémně vzácné fosílie ležely v kampusu americké střední školy

GXjkf_NXIAErbGF
Zahraniční

Na Trumpa chtěl střílet podporovatel Ukrajiny. Atentát plánoval dlouhou dobu

GXibZEVbQAAfUfW
Zahraniční

Další atentát na Trumpa! Ochranka zasáhla proti možnému střelci

Nicolás_Maduro_(2019-10-25)_01
Zahraniční

Venezuela zadržela možné atentátníky. Je mezi nimi i výsadkář z Chrudimi