čtvrtek 19. září 2024

Devatenácté kolo přineslo vysoké výhry Pardubic, Boleslavi a Komety

V devatenáctém kole Tipsport extraligy si zastřílely týmy Mladé Boleslavi, Pardubic a Brna. Liberec vyhrál až v prodloužení.

Bruslaři nastoupili ve speciálních dresech

Bruslaři nastoupili ve speciálních dresech
Zdroj: BK Mladá Boleslav

  • Bruslaři nastoupili ve speciálních dresech
  • Zdroj: BK Mladá Boleslav

MLADÁ BOLESLAV – LITVÍNOV 5:0

Mladá Boleslav pod vedením trenéra Richarda Krále poprvé vyhrála. Nad Litvínovem vyhrála o pět branek a brankář Filip Novotný si navíc připsal první čisté konto v sezoně. Boleslavští bruslaři i přes výhru stále zůstávají poslední. Na předposlední Vítkovice ztrácejí jeden bod.

HRADEC KRÁLOVÉ – TŘINEC 3:5

Domácí Hradec vyhrál po první třetině už o dva góly. Ve druhé třetině se ale začali prosazovat i hosté a do kabin se šlo za vyrovnaného stavu. Oceláři dokonali obrat díky gólu Voženílka ve 44. minutě. Hosté si už výhru pohlídali a z Hradce si odvezli tři body.

PLZEŇ – PARDUBICE 1:6

Pardubice vedou extraligovou tabulku díky vysoké výhře nad Plzní už o osm bodů. V Plzni si pardubičtí hokejisté s chutí zastříleli a domácím Indiánům nasázeli šest branek. Hattrick zaznamenal Robert Říčka.

BRNO – KLADNO 8:1

Brno doma deklasovalo Kladno. První gól vstřelila Kometa již minutu a půl po začátku utkání. Další tři góly přidala v prostřední třetině a další čtyřgólovou nálož nadělila během posledních dvaceti minut. Tomáš Vincour nastřílel hattrick.

LIBEREC – KARLOVY VARY 5:4 prodloužení

Vyrovnaný zápas nakonec dotáhli do vítězného konce domácí Tygři. Oba týmy se pravidelně střídaly ve vedení. Utkání rozhodlo až prodloužení, ve kterém rozhodl o výhře svým druhým gólem v zápase Adam Najman.

Související

profimedia-0905606833.jpg
Hokej Tipsport Extraliga

Extraliga mistrů světa začíná. Preview odstartuje Sparta se šampionem z Třince

Filip Jansa se vrací do Liberce
Hokej Tipsport ELH

Jansa se vrací pod Ještěd

Hráči Pardubic po vítězném utkání
Hokej CHL

Pardubice pokořily i Tapparu

Sparta v utkání proti Tappaře
Hokej CHL

Liga mistrů pokračuje. Sparta jde na Maďary, Dynamo na finského mistra