neděle 6. října 2024

Derner pokračuje v Liberci. Odehraje již dvacátou sezonu!

Hokejový obránce Lukáš Derner bude pokračovat v extraligovém Liberci. Čtyřicetiletý hráč nastoupí do své dvacáté sezony.

Lukáš Derner

Lukáš Derner
Zdroj: Profimedia

  • Lukáš Derner
  • Zdroj: Profimedia

Lukáš Derner zůstane Bílým Tygrem i v příští sezoně. Čtyřicetiletý obránce podepsal s klubem roční smlouvu. Odchovanec libereckého hokeje vstoupí již do své dvacáté sezony. Derner odehrál v extralize 1015 zápasů a je jedním z 23 hráčů, který překonal hranici tisíce utkání.

„Jsem moc rád, že jsme se domluvili s Lukášem Dernerem na uzavření smlouvy na další rok. Upřímně si náš klub nedokážu bez jeho jména představit po všech letech, které tu odpracoval. Důvodem je, že odehrál další vynikající sezonu, kdy byl základním stavebním kamenem naší defenzivy. Zároveň je významným mentorem pro naše mladé hráče, což je neocenitelná věc. Těším se na další spolupráci a doufám, že Lukáš bude stále více zasahovat do chodu celé organizace,“ okomentoval podpis smlouvy trenér Filip Pešán.

Derner v letošním roce nastoupil v základní části k 48 zápasům, ve kterých si připsal dva body. Ve vyřazovací části si připsal také dva body za dvě asistence. Zkušený hokejista získal s Libercem v roce 2016 mistrovský titul.

Zdroj: hcbilitygri.cz

Související

Hráči Olomouce vyhráli nad Spartou
Hokej Tipsport ELH

Kohouti ukončili vítěznou sérii Sparty

Rytíři porazili doma Třinec
Hokej Tipsport ELH

Rytíři nadále překvapují, odnesl to Třinec

Hráči Litvínova se radují z gólu
Hokej Tipsport ELH

Litvínov výhrou nad Motorem potvrdil první příčku

Litvínovští hráči na střídačce
Hokej Tipsport ELH

Litvínov vytvořil nový extraligový rekord