pondělí 29. dubna 2024

Dealer rozvážel pervitin po parku autíčkem na dálkové ovládání

Poměrně nápaditý byl při prodeji drog 31letý dealer pervitinu z Prahy. Při práci využíval dálkově ovládané autíčko, elektrické kolo, koloběžku, drogy ukrýval do tajných schránek v modelech autíček nebo konzervách pro kočky.

ViewImage (16)

Policie zadržela dealera.
Zdroj: Policie ČR

  • Policie zadržela dealera.
  • Zdroj: Policie ČR

Dealer zásoboval pervitinem uživatele a také další prodejce na území Prahy 8 a Prahy 9, odběratelé za ním dojížděli i z dalších krajů. „Muž pervitin prodával přímo ve svém sklepním bytě a dále v parku Nad Korábem v Praze 8, kde na něj odběratelé čekali. Pro obviněného nebyl problém prodat i 200 gramů vysoce kvalitního pervitinu za den,“ popsala Minutovým zprávám policejní mluvčí Violeta Siřišťová s tím, že dealer rozvážel pervitin třeba autíčkem na dálkové ovládání, kterým objížděl své zákazníky v parku. Při převozu využíval mnoha tajných úkrytů a drogy schovával například do kapesníčků a tajných schránek. „Měl například upravenou plechovku od nápoje, která se tvářila jako originál, nebo do kočičích konzerv a modelů autíček,“ doplnila mluvčí.

Muže zadržela zásahová jednotka, kriminalisté pak při domovní prohlídce zajistili desítky sáčků s krystalickou látkou. Obviněný skončil ve vazbě.

Toxi tým dopadl také 34letého muže, který roky prodával marihuanu. Doma měl sáčky, váhy, marihuanu, vysokou finanční hotovost v české i cizí měně, mobilní telefony a další věci potřebné k distribuci. Obviněného stíhá policie na svobodě.

Související

Bohuňov,_Podskalí,_silnice_II-365_(2017-04-29;_01)
Krimi

Zloděj si odnesl 120 metrů svodidel, policie hledá svědky

GL2jADwWAAAgr4N
Domácí

Soud se dopustil apartheidu a hrozí mu vězení, hlásí hledaný dezinformátor Zítko

policie
Krimi

V kauze městských bytů v Brně bylo z korupce obviněno šest lidí

profimedia-0770927850
Domácí

Policie měří rychlost na tisícovce míst po republice