pondělí 16. září 2024

Cristiano Ronaldo přidal další světový rekord do své sbírky. Kraluje YouTube

Cristiano Ronaldo se stal držitelem Guinnessova rekordu za nejvíce odběratelů na YouTube získaných během 24 hodin. Jeho kanál po týdnu sleduje více než 50 milionů lidí.

Cristiano Ronaldo ve videu na svém youtubovém kanálu UR · Cristiano

Cristiano Ronaldo ve videu na svém youtubovém kanálu UR · Cristiano
Zdroj: YouTube UR · Cristiano

  • Cristiano Ronaldo ve videu na svém youtubovém kanálu UR · Cristiano
  • Zdroj: YouTube UR · Cristiano

Cristiano Ronaldo (39), fotbalová superstar známá nejen pro své výkony na hřišti, ale i pro svou obrovskou popularitu na sociálních sítích, opět dokazuje svou dominanci. Tentokrát si připsal další rekord, když získal nejvíce odběratelů na YouTube během jediného dne, konkrétně 19,7 milionu odběratelů.

Týden od spuštění jeho kanálu UR · Cristiano ho sleduje už více než 50 milionů fanoušků. Ronaldo, který nyní hraje za saúdskoarabský klub Al-Nassr, tím potvrzuje svůj vliv nejen ve světě sportu, ale i na sociálních sítích. Na Instagramu má například 637 milionů sledujících, což z něj činí nejpopulárnější osobnost na této platformě. K tomu přidává dalších 170 milionů na Facebooku a 112 milionů na síti X, dříve Twitter, čímž se jeho celkový počet sledujících blíží jedné miliardě.

Ronaldo není jen držitelem rekordů v počtu sledujících, ale samozřejmě také v rámci své fotbalové kariéry. Je světovým rekordmanem v počtu gólů v Lize mistrů UEFA, celkem 140, a na mistroství Evropy, celkem 14. V roce 2021 byl oceněn za nejvíce gólů vstřelených v mezinárodních zápasech v rámci, kdy měl na kontě 111 gólů. Dnes už má tento portugalský fenomén na svém kontě 130 gólů v mezinárodních zápasech.

Autor: Šimon Mitro

Související

První ekodukt v ČR na D35
Domácí Příroda

Český ekodukt slaví 25 let. Zvířata díky němu získala bezpečný přechod

profimedia-0814935373.jpg
Fotbal Chance liga

Fotbal o víkendu nebude, asociace odložila zápasy první i druhé ligy

sociální sítě
Zahraniční Sociální sítě

Varovávání jako mají cigarety by měly dostat i sociální sítě, naléhají prokurátoři v USA

Cristiano Ronaldo vsítil už 900 branek.
Fotbal

Ronaldo překonal další milník, proti Chorvatsku si připsal 900. gól kariéry