sobota 21. září 2024

Chtěl pomoci mladé ženě, pokud přežije, zůstane ochrnutý. Policie hledá svědky.

Muže s poruchou vědomí ošetřovali v říjnu pražští záchranáři v Argentinské ulici. Když zjistili, že zranění si nemohl způsobit sám, případ převzali kriminalisté z 1. oddělení Prahy I. Ti teď hledají svědky.

Herman

Napadený muž
Zdroj: PČR

  • Napadený muž
  • Zdroj: PČR

23letého muže oslovila neznámá mladá žena, která ho požádala o pomoc pro kamaráda, kterému se udělalo špatně a potřeboval se napít vody. Mladý muž neváhal, při shánění čisté vody jej ale někdo napadl. „Jeho zranění jsou tak vážná, že bojuje v nemocnici o život a nekomunikuje. S největší pravděpodobností, pokud přežije, zůstane navždy zcela ochrnutý,“ řekl Minutovým zprávám policejní mluvčí Richard Hrdina.

V souvislosti s vyšetřováním případu potřebují kriminalisté mluvit s dívkou, které se mladík snažil pomoci. Jedině ta by mohla poskytnout potřebné informace k objasnění celého případu. „Na fotografiích je podoba napadeného muže a oblečení, které měl v tu dobu na sobě. Kriminalisté ženu žádají, aby se přihlásila na linku 158. Hledáme také svědky, kteří by k případu mohli poskytnout jakékoliv užitečné informace vedoucí k nalezení útočníka,“ doplnil mluvčí.

Související

Snímek obrazovky_20-9-2024_143921_www.youtube.com
Krimi Video

Mladou ženu našli mrtvou. Zavraždil ji expartner a vyluxoval její účet

GXvg-4EWgAA9177.jpg
Domácí

Děti odmontovaly šrouby povodňových zábran. Dospělý by za to skončil ve vězení

GXjMXEYWoAAwzm3
Domácí

Záplavy mají první oběť. Dalších sedm lidí se pohřešuje

žena telefon
Krimi

Podvodník připravil ženu o milion