čtvrtek 19. září 2024

Československý konzul Zítko: Zmizela miliarda dětí, fastfood je mele do burgerů

Generální konzul Československa v České republice Pavel Zítko má nové téma. Aktuálně mezi svými příznivci vesele šíří konspiraci o tom, že po celém světě se ve velkém mučí a zabíjejí děti. Jejich těla pak končí v hamburgerech řetězce McDonald´s.

zitko_pavel.jpg

Pavel Zítko
Zdroj: facebook

  • Pavel Zítko
  • Zdroj: facebook

Zítko volá po ukončení zvěrstev páchaných na dětech včetně výroby adrenochromu – podorobnosti níže – obchodování s lidmi, pedofilie a obchodování s orgány. V jednom z posledních videích přišel s tím, že za posledních sto let ze světa záhadně zmizela miliarda dětí. „V Ohiu letos zmizelo tisíc dětí, Austrálie 20 tisíc dětí, Kanada 48 tisíc dětí, Německo sto tisíc dětí. Tohle jsou čísla za poslední rok. Indie 96 tisíc dětí, Spojené království 112 tisíc dětí, v Americe je půl milionu pohřešovaných dětí,“ papouškuje známou konspirační teorii. Tu si spojil i s dalšími údajnými zvěrstvy na lidech. Před dvěma roky prý překládal zprávu o tom, že u společnosti McDonald´s se našla lidská DNA v hamburgerech. „McDonald´s a další řetězce rychlého občerstvení dlouhodobě pomáhají obchodníkům s lidmi likvidovat těla. Takže třeba děti, když se mučí, tak se z nich získává adrenalin, z něj pak adrenochrom, pak se používají na obchodování s orgány, mezitím můžou být používány pro pedofily. Když už jsou bez orgánů, tak se ty zbytky používají do rozemletí a DNA lidská se objevuje v těchto řetězcích. Když to rozemelete a namixujete, tak tam můžete mít semletý cokoliv,“ míní Zítko. Podle něj se právě proto fastfood přesunul z Ruska na Ukrajinu. „Materiálu na hamburgery je tam prostě dost. Určitou logiku to dává. Američtí regulátoři potravin nalezli lidské maso na 90 procentech míst při kontrolách továren a restaurací po celých Spojených státech. V kontroloři našli. Podle CBC obsahují párky dvě procenta lidského masa. I tohleto se děje kolem nás,“ tvrdí Zítko.

Jedinou pravdou z toho všeho je, že v roce 2016 zkoumali američtí experti 258 hamburgerů, které se běžně prodávají v řetězcích rychlého občerstvení. Jeden vzorek obsahoval lidské DNA. „Nejpravděpodobnější příčinou je, že se lidské vlasy, kůže nebo nehty náhodně přimíchaly v průběhu výrobního procesu,” vysvětlili pak.

Konspiraci převzal z facebooku, kde se poslední dobou rychle šíří.

mcd

Adrenochrom je prý elixír mládí

Oblíbou Zítkovou konspirací je adrenochrom. Jde o chemickou sloučeninu produkovanou oxidací adrenalinu. Od 50. do 70. let se zkoumala možnost, že je potenciální příčinou schizofrenie. Nemá žádné lékařské využití, vyrábí se jen pro biotechnologický výzkum.

Adrenochrom je předmětem několika krajně pravicových konspiračních teorií, které říkají, že satanisté znásilňují a vraždí děti a sbírájí adrenochrom z krve svých obětí jako drogu nebo jako elixír mládí. Nejčastějšími uživateli jsou údajně celebrity, které vypadají na svůj věk překvapivě mladě.

Kdo je Pavel Zítko?

Zítko vystudoval učitelství češtiny a němčiny, neúspěšně podnikal, pak začal kšeftovat s neexistující kryptoměnou a teď prodává prapodivné spotřebiče, které podle něj mění vodu u kohoutku ve studánkovou, nebo které dokážou při připojení do sítě snížit spotřebu elektřiny. Má dluhy, na krku řadu exekucí a vydělává na svých fanoušcích, po kterých chce peníze třeba na prezidentskou kampaň. Snažil se také kandidovat na post ředitele České televize.

Poslední dobou se vydává za generálního konzula Československa v České republice a tvrdí, že Československo stále existuje. Česká republika je podle něj korporace, a tak odmítá respektovat jakákoliv pravidla. Často a rád v tomto smyslu poučuje policisty. Ti ho už jednou vytáhli z auto okýnkem, když se jim odmítl legitimovat.

Opakovaně se o něj zajímá policie, čeká ho také soud za výtržnosti, které ztropil při soudním jednání s dezinformátorkou Janou Peterkovou, která donedávna vystupovala jako mluvčí Československa.

Odpůrci dezinformací mu přezdívají Lžítko nebo Bonzítko, existuje totiž údajně podezření, že udal Tomáše Čermáka, který se vyhýbal nástupu do vězení a skrýval se v Polsku.

Související

profimedia-0908103005
Domácí

Žádné povodně nejsou! Dezinfoscéna odhalila strašlivé spiknutí

image (2)
Domácí

Senátorka šířící dezinformace tvrdí, že noviny zveřejnily poplašnou zprávu

profimedia-0893553272
Zahraniční Sociální sítě

Sociální síť X ztrácí uživatele v EU

profimedia-0899965438
Zahraniční Volby USA

Trump sdílel obrázky vytvořené umělou inteligencí. Tvrdí, že ho podporuje Taylor Swift