čtvrtek 19. září 2024

Česká pošta na žádost radních mění pobočky ke zrušení. O které jde?

Ve čtrnácti případech Česká pošta vyslyšela návrhy radních a mění oznámené pobočky ke zrušení za jiné. Kterých měst se změny týkají?

Česká pošta

Ilustrační foto.
Zdroj: Flickr

  • Ilustrační foto.
  • Zdroj: Flickr

Plán České pošty zrušit 300 stávajících poboček stále platí, ale ve čtrnácti případech budou pobočky vyhrazené ke zrušení vyměněny za jiné. Česká pošta u čtrnácti poboček vyslyšela návrhy radních. Změny se týkají těchto poboček:

Liberec: Bude zrušena pošta v Sousedské ulici v části Liberec 11 - Růžodol. Pobočka v Poštovní ulici v části Liberec 30 - Vratislavice bude zachována.

Plzeň: Bude zrušena pošta v ulici Průkopníků v části Plzeň 5-Křimice. Pobočka v Macháčkově ulici v části Plzeň 3 – Skvrňany bude zachována.

Jihlava: Bude zrušena pošta v ulici Hálkova v části Jihlava – Helenín. Pobočka v ulici Havlíčkova v Jihlavě bude zachována.

Pardubice: Bude zrušena pošta na Palackého třídě v části Pardubice I - Zelené Předměstí. Pobočka v ulici Jana Palacha v části Pardubice V - Zelené Předměstí bude zachována.

Hradec Králové: Bude zrušena pošta v ulici Lesní v části Nový Hradec Králové. Pobočka na Třídě Edvarda Beneše v Hradci Králové bude zachována.

Brno: Bude zrušena pošta na Renneské třídě v části Brno – Štýřice. Pobočka v ulici Mečová v části Brno-město bude zachována.

Třebíč: Bude zrušena pošta v ulici Okružní v části Třebíč – Borovina. Pobočka v ulici M. Majerové v části Třebíč - Nové Dvory bude zachována.

Prostějov: Bud zrušena pošta v ulici Vrahovická v části Prostějov – Vrahovice. Pobočka v ulici Plumlovská v Prostějově bude zachována.

Vsetín: Bude zrušena pošta v ulici Rokytnice v části Vsetín – Rokytnic. Pobočka v ulici Ohrada ve Vsetíně bude zachována.

Třinec: Bude zrušena pošta v ulici Oldřichovice v části Třinec – Oldřichovice. Pobočka v ulici Frýdecká v části Třinec - Staré Město bude zachována.

Český Těšín: Bude zrušena pošta v ulici Ostravská v části Český Těšín – Mosty. Pobočka v ulici Kysucká v Českém Těšíně bude zachována.

Ostrava: Bude zrušena pošta v ulici Rudná v části Ostrava – Zábřeh. Pobočka v ulici Rodimcevova v části Ostrava – Zábřeh bude zachována.

Opava: Budou zrušeny pošty v ulicích Těšínská v části Opava – Předměstí a Na Spojce v části Opava – Komárov. Pobočky v ulicích Hlavní v části Opava – Kylešovice a Partyzánská v části Opava – Kateřinky budou zachovány.

Autor: Šimon Mitro
Zdroj: Česká pošta

Související

Česká pošta
Domácí

Česká pošta zvýší mzdy o deset procent. Balíkovna se oddělí

Nejkrásnější aršík pro rok 2023
Domácí

Česká pošta uspěla v mezinárodní soutěži. Zabodovala díky Shakespearovi

20240708_sms
Domácí

Podvodníci neodpočívají ani v létě. Tentokrát se vydávají za Českou poštu

Česká pošta
Domácí

O dávky lze žádat i na České poště. Byl spuštěn pilotní projekt chytrých podatelen