úterý 7. května 2024

Češi budou mít na EURO 2024 zázemí v Hamburku

Česká fotbalová reprezentace bude během UEFA EURO 2024 trénovat na severním předměstí Hamburku. Bydlet bude v Steigenberger Hotel Treudelberg.

Steigenberger Hotel Treudelberg

Steigenberger Hotel Treudelberg
Zdroj: fotbal.cz

  • Steigenberger Hotel Treudelberg
  • Zdroj: fotbal.cz

Čeští reprezentanti už mají o svém zázemí během mistrovství Evropy ve fotbale 2024 jasno. Čeští reprezentanti se ubytují ve stylovém hotelu Steigenberger Hotel Treudelberg, který nabízí wellness centrum, posilovnu nebo krytý bazén. Národní tým nebude muset díky svému base campu používat transfer hotel.

„Komunikovali jsme s některými současnými i bývalými reprezentanty a berou to jako velkou výhodu. Navíc to není daleko ani na další strategická místa, která budeme během turnaje využívat. Na letiště patnáct minut, na vlakové nádraží půlhodinka,“ sdělil technický ředitel FAČR Erich Brabec.

Tréninky budou probíhat na stadionu na severním předměstí Hamburku, kde pravidelně nastupuje tým Eintracht Norderstedt hrající čtvrtou německou ligu. Kapacita stadionu je 1300 diváků a národní tým plánuje pro fanoušky otevřený trénink.

„Na místo budou až do zahájení turnaje dojíždět zástupci FAČR, aby přípravy běžely podle plánu. Je zapotřebí domluvit veškeré detaily týkající se pobytu týmu a jeho sportovní přípravy, ale také dořešit další témata jako branding tréninkového stadionu nebo vybudování tiskového střediska v jeho blízkosti,“ řekl generální sekretář FAČR Michal Valtr.

Zdroj: fotbal.cz

Související

GMUj4YLWAAAwnDd
Zahraniční

Lipavský na Putinovu inauguraci zástupce nepošle. Jiní evropští politici přijedou

392788928_789521863188851_7184751241637715944_n
Zahraniční

Atmosféra v Německu houstne. Terčem útoků jsou političtí kandidáti

GMZWhlwW0AEoGYb
Zahraniční

Muslimské Německo? Chalífát chce také členka vysílací rady veřejnoprávní televize

ekonomika
Ekonomika

Globální ekonomika letos vzroste o 3,1 procenta, uvádí OECD