pátek 5. července 2024

Červenec na streamu: Návrat Policajta v Beverly Hills a Hopkins jako římský císař

Červenec po stránce premiéra na streamovacích služeb není tak nabitý jako červen, ale několik výrazných počinů ani sedmý měsíc v roce chybět nebude.

Eddie Murphy na plakátu k filmu Policajt v Beverly Hills: Axel F

Eddie Murphy na plakátu k filmu Policajt v Beverly Hills: Axel F
Zdroj: Netflix

  • Eddie Murphy na plakátu k filmu Policajt v Beverly Hills: Axel F
  • Zdroj: Netflix

Prvním pánem na holení je Netflix, který na rozdíl od Maxe a jeho druhé série Rodu draka a Amazonu a jeho čtvrté řady Bandy nemá rozjetý žádný seriál, jež by měl premiéru v červnu. Předplatitele tak v červenci láká především na pokračování Policajta v Beverly Hills. Do hlavní role ukecaného detektiva se samozřejmě vrátil Eddie Murphy, jemuž v návratu po 30 letech bude sekundovat Joseph Gordon-Levitt.

Detektiv Axel Foley (Eddie Murphy) je zpátky v ulicích Beverly Hills. Život jeho dcery (Taylour Paige) je totiž v ohrožení, a tak oba dva spojí síly s novým parťákem (Joseph Gordon-Levitt) a starými kámoši Billym Rosewoodem (Judge Reinhold) a Johnem Taggartem (John Ashton), aby společně zatopili zločincům a odhalili velké spiknutí,“ zní oficiální synopse. Premiéra 3. července.

Seriálová sága Vikingů spěje ke svému konci. Závěrečná třetí řada série Vikingové: Valhalla, která navázala na populární seriál z roku 2013, bude dostupná na Netflixu od 11. července. Upoutávka slibuje epické završení několika dějových linií. Třetí řada bude mít stejně jako přechozí osm hodinových epizod.

Na základě populární karetní hry se fanoušci Výbušných koťátek dočkají ztřeštěné animované série na Netflixu. „Bůh i jeho věčná sokyně, kterou zplodil sám Satan, musí v podobě mluvících koček žít mezi obyčejnými lidmi. A rozhodující souboj dobra a zla může začít,“ zní synopse série. První řada bude mít osm půlhodinových epizod s datem premiéry 12. července.

Dne 18. července se diváci vrátí do dob starověkého Říma. Roland Emmerich, známý pro své katastrofické sci-fi jako Den nezávislosti a 2012, se po sci-fi Moonfall vrací k historickému vyprávění. Seriál Those About to Die zavede diváky do Říma roku 79 našeho letopočtu V hlavní roli císaře Vespasiana se představí Anthony Hopkins. Diváci se mohou těšit na politické intriky a velkolepé gladiátorské souboje. Seriál uvede v USA streamovací služba Peacock, v Česku by měl být dostupný na Amazon Prime.

Autor: Šimon Mitro

Související

Deadpool & Wolverine
Film a TV Kino

Červenec v kinech: Čekání na Deadpoola zkrátí V hlavě 2

Hermodice ohnivá alias ohnivý jedovatý červ
Zahraniční Fauna

Na jadranském pobřeží se objevili jedovatí červi

Netflix
Film a TV Streaming

Na kolik vás vyjdou streamovací služby?

Kung Fu Panda 4
Film a TV Streaming

Kde sledovat nejúspěšnější filmy letošního roku?