pondělí 16. září 2024

Brněnská hvězdárna zřídila kontaktní místo pro mimozemšťany

Jste mimozemšťan, který se chce seznámit s naší planetou? Nebo naopak vypadnout zpátky domů? Patříte mezi pozemšťany, kteří na nebi zahlédli něco extraterestriálního?Pak neváhejte a ozvěte se Hvězdárně a planetáriu Brno.

453155343_881977990642448_8695034957147656621_n

Brněnská hvězdárna je kontaktním místem pro mimozemšťany.
Zdroj: Hvězdárna a planetárium Brno.

  • Brněnská hvězdárna je kontaktním místem pro mimozemšťany.
  • Zdroj: Hvězdárna a planetárium Brno.

Těmito slovy uvádí brněnská hvězdárna novinku, kontaktní místo pro pozemšťany i mimozemšťany. Mimozemské návštěvy se můžou hlásit prostřednictvím e-mailu, pro pozemšťany vznikl speciální dotazník, kde mohou hlásit jakákoli pozorování UFO.

„Pracovníci Hvězdárny a planetária Brno poskytují mimozemšťanům inkluzivní možnost začlenit se do pozemské společnosti, různé druhy mobility, především s vyšší než únikovou rychlostí z gravitační jámy naší planety, ochranu před lokálními patogeny i před šířením jejich vlastních patogenů v lidské populaci, stejně jako sociální ochranu coby atypické menšiny,“ oznamuje hvězdárna s tím, že naopak pozemšťané mají možnost zaslat svá domnělá pozorování UFO – neidentifikovaných létajících předmětů. „Na nebi se totiž bez ustání děje množství tajemných a na první pohled nevysvětlitelných jevů a pracovníci Hvězdárny a planetária Brno jsou tady od toho, aby tyto úkazy vysvětlili nebo – pokud se skutečně jedná o mimozemské návštěvníky – zasáhli a podali jim pětiprstou ruku,“ vysvětluje hvězdárna.

Související

UFO
Světové dny

Den UFO

UFO
Zahraniční UFO

Američané zkoumají 270 nových záznamů UFO

UFO
Zahraniční UFO

NASA vytvoří tým pro zkoumání UFO

profimedia-0805121210
Zahraniční UFO

Ufoni z hlíny. Mexičan ukázal zákonodárcům „důkazy“ mimozemského života