pondělí 29. dubna 2024

Brankář to určitě nevyhrál, ku***. Opora Leverkusenu v bizarním rozhovoru perlila

Brankář Lukáš Hradecký, který se narodil na Slovensku, ale od jednoho roku žije ve Finsku, bavil v rozhovoru pro Nova Sport. Sprostými slovy nešetřil.

Lukáš Hradecký.

Lukáš Hradecký.
Zdroj: X

  • Lukáš Hradecký.
  • Zdroj: X

Po historickém titulu se Leverkusen topí v euforii. Bayer s Čechy Kovářem, Hložkem a Schickem ukončil výhrou 5:0 nad Werderem Brémy nadvládu Bayernu Mnichov, který vyhrál jedenáct titulů v řadě. Klub, který za svou 120 let existence byl "jen" pětkrát vicemist, se konečně dočkal.

V duchu euforie probíhal i rozhovor Nova Sport s gólmanem a kapitánem Bayeru Leverkusen Lukášem Hradeckým, který ze sebe chrlil jednu hlášku za druhou. „Brankář to určitě nevyhrál, kur*a. Já jsem neměl ani střelu na bránu," smál se čtyřiatřicetiletý brankář a vyzdvihl československou kolonii v kabině Leverkusenu.

Když přiváděli Patrika Schicka, hned jsem říkal, že potřebujeme víc Čechů a Slováků. Chodíme do sauny, na pivo, máme výborný vztah. Je super hovořit pí*oviny, kterým nikdo nerozumí," řekl Hradecký.

Leverkusen po bouřlivých oslavách čeká ve čtvrtek bitva v play-off Evropské ligy na půdě londýnského West Hamu. „Já tam asi hrát nebudu, tak si můžu dát víc piv," naznačil Hradecký, že utkání odchytá český reprezentant Matěj Kovář.

Autor: mš

Související

Thomas Tuchel.
Fotbal

Fanoušci Bayernu podepisují petici za Tuchela

Německý prezident Frank-Walter Steinmeier.
Domácí

Německý prezident přijede do Prahy

Nejstarší orangutanka Bella
Ostatní Fauna

Nejstarší orangutance je 63 let

Maximilian_Krah_2023_-_1
Zahraniční

Informace pro Peking zajišťoval spolupracovník jednoho z lídrů AfD