neděle 8. září 2024

Baba Vanga předpověděla na rok 2025 ničivou válku v Evropě

Známá věštkyně předpověděla na příští rok ničivou válku v Evropě, která zdecimuje zdejší populaci.

Baba Vanga

Baba Vanga
Zdroj: Wikimedia Commons

  • Baba Vanga
  • Zdroj: Wikimedia Commons

Baba Vanga, známá jako Nostradamus Balkánu, se narodila v roce 1911. Tato bulharská jasnovidka měla podle vlastních slov schopnost vidět do budoucnosti, kterou přisuzovala silné bouři, která jí v dětství oslepila. Veřejnosti se poprvé dostala do povědomí během druhé světové války a údajně s ní osobně konzultoval bulharský car Boris III. a sovětský vůdce Leonid Brežněv. Zemřela v roce 1996 a od té doby se stala kultovní postavou jak mezi novodobými věštci, tak konspiračními teoretiky.

Baba Vanga měla údajně předpovědět události jako smrt princezny Diany, potopení ruské ponorky Kursk a teroristické útoky 11. září. Podle legendy měla dokonce předvídat i svou vlastní smrt 11. srpna 1996 ve věku 85 let. Její předpovědi však nelze vědecky ověřit, neboť jsou založeny na druhotných zdrojích.

I přes svou smrt měla Baba Vanga předpovědi pro každý rok až do roku 5079. Mezi jejími posledními vizemi jsou i ty, které se týkají našeho budoucího osudu. Už pro rok 2025 vyvěštila Evropě děsivý osud. Kontinent má zasáhnout válečný konflikt, který zdecimuje zdejší obyvatele.

Pro rok 2028 předpovídá průzkum Venuše, kde lidstvo bude pátrat po nových zdrojích energie. V roce 2032 má údajně dojít k roztání polárního ledu, což drasticky zvýší hladiny moří po celém světě. Za 52 let má celý svět potkat opětovný vzestup komunismu. V roce 2130 by mělo lidstvo poprvé navázat kontakt s mimozemšťany. Rok 2170 má přinést katastrofální sucho, které zdevastuje značnou část Země.

V roce 3005 má dojít na válku s civilizací na Marsu. Začátek konce světa má přijít v roce 3797, kdy Země už nebude schopna podporovat život, což znamená, že lidé, kteří přežili válku s Marťany budou muset opustit Zemi, protože se stane neobyvatelnou. Konec všeho má nastat v roce 5079.

Autor: Šimon Mitro

Související

Ministr dopravy Martin Kupka
Domácí Auta

Stát zpřísní kontroly aut. Vznikne nový úřad