Arnold Schwarzenegger bude jako agent v penzi poprvé hvězdou Netflixu

Přestože herectví pověsil takřka na hřebík, objeví se Arnold Schwarzenegger v hlavní roli nového seriálu na Netflixu. Zahraje si v něm vysloužilého agenta.

Arnold

Slavný herec, kulturista a politik jako nová hvězda Netflixu
Zdroj: Netflix

  • Slavný herec, kulturista a politik jako nová hvězda Netflixu
  • Zdroj: Netflix

Léta legendární herec Arnold Schwarzenegger odmítal nabídky od společností produkujících televizní seriály, až se v tomto světě zabydlel. Dnes se tak poprvé objeví na platformě Netflix, která začne vysílat seriál FUBAR. V něm Schwarzenegger ztvárnil roli stárnoucího agenta Lukea Brunnena, který se chystá do důchodu. Čáru přes toto rozhodnutí mu udělá zjištění, že jeho dcera Emma mu zatajuje staré rodinné tajemství. To Arnolda přinutí k tomu, aby znovu využil svých agentských schopností a vydal se znovu a naposledy do akce.

Se seriálem Schwarzenegger začal už v roce 1977, kdy byl ještě neznámý herec a měl za sebou jen neúspěšné filmy jako Herkules v New Yorku nebo Zůstaň hladový. Ve zlaté éře osmdesátých let vytvořil přelomové snímky Barbar Conan, Terminátor, Komando nebo Predátor a věnoval se jen filmu. K seriálu si odskočil pouze v roce 1990, když se objevil v jedné epizodě Příběhů ze záhrobí. Více se práci pro televizi věnuje až od roku 2015, přičemž až ve FUBAR dostává hlavní roli.

Autor: Jan Skala

Související

Netflix
Film a TV Streaming

Netflix nabral dalších devět milionů duší. Předplácí si ho 270 milionů lidí

Záběr ze seriálu Fallout.
Film a TV Streaming

Duben na streamu: Herní Fallout, lživý Ripley a historický Franklin

Harry Potter a Kámen mudrců
Film a TV Kino

Harry Potter se vrací do kin. První čtyři filmy uvede Cinestar v dubnu

Adam Sandler ve filmu Kosmonaut z Čech
Film a TV Streaming

Březen na streamu: Sandler jako Kosmonaut z Čech a vražda Lincolna