neděle 29. září 2024

Apartheid! Dezoscéna po zatčení Pavla Zítka totálně zešílela

Slovenská policie potvrdila informaci, kterou dopoledne oznámili velcí podporovatelé dezinformátora Pavla Zítka, Marcela a Petr Maruškovi.

zitko_pavel.jpg

Pavel Zítko
Zdroj: facebook

  • Pavel Zítko
  • Zdroj: facebook

Na Zítkově facebookovém kanále Československo TV řekli, že dva měsíce hledaného kumpána policie zadržela v bytě, kde se skrýval, a převezla ho na policejní ředitelství do Nitry.

Zároveň začali aktivizovat příznivce, vesměs lidi, kteří si myslí, že Česká republika neexistuje. „Pište na okresní soud v Chomutově, my tam budeme taky psát, proč k tomu došlo, proč byl na něj zatykač, když má svého právníka,“ hlásila Marušková, které nejde do hlavy, jak je možné, že Zítka zatkli zrovna teď. „Dva měsíce nic a teďka to udělaj!“ nechápe s logikou sobě vlastní v příspěvku, který doprovází text: „Sdílejte všem, že zákonodárná, veřejná a soudní moc naplňuje trestní čin apartheid.“ Pravděpodobně nezná význam slova apartheid, jen těžko lze totiž věřit, že by se zrovna vůči Zítkovi uplatňovala politika rasové segregace.

Na Zítka vydal zatykač soud, protože se bez omluvy nedostavil na jednání. Obžalovaný je z šíření poplašné zprávy. V tom čile pokračoval, pravidelně totiž zveřejňoval videa, když se skrýval před policií. K poslednímu z nich napsal: „Analýza porušení všech deseti bodů Norimberského kodexu! Pracuje Policie ČR, státní zastupitelství a soudy ČR všech instancí ve zločinném spolčení? Porušují tím paragraf 129 trestního zákona? Více info dnes večer,“ odkazoval na definici zločinecké skupiny v trestním zákoníku. Večer pak po telefonu rozvíjel s Maruškovými své oblíbené nesmysly o covidu. Právě kvůli nim má stát před soudem.

Norimberský kodex vznikl po druhé světové válce jako reakce na vojenské zločiny. Jedná se o zásady medicínské etiky pro experimenty na lidech.

Související

profimedia-0908103005
Domácí

Žádné povodně nejsou! Dezinfoscéna odhalila strašlivé spiknutí

image (2)
Domácí

Senátorka šířící dezinformace tvrdí, že noviny zveřejnily poplašnou zprávu

profimedia-0893553272
Zahraniční Sociální sítě

Sociální síť X ztrácí uživatele v EU

profimedia-0899965438
Zahraniční Volby USA

Trump sdílel obrázky vytvořené umělou inteligencí. Tvrdí, že ho podporuje Taylor Swift