neděle 29. září 2024

Agrese dezinformátorů stoupá, tři lidé škrtili ženu. Může za to prý Kalousek

Bezdůvodná facka novináři u soudu, vytlačování židlí, rány a nakonec i neuvěřitelný útok na herečku Terezu Hofovou: dezinformátoři se u soudů nebo u takzvaného petičního stánku před Úřadem vlády, kde nelegálně squatují, chovají stále agresivněji.

F2vSx0TWMAA1V3k

Ivan Smetana škrtí aktivistku, pomáhá mu další muž, žena jí mezitím sedla plnou vahou na břicho.
Zdroj: Video KTV

  • Ivan Smetana škrtí aktivistku, pomáhá mu další muž, žena jí mezitím sedla plnou vahou na břicho.
  • Zdroj: Video KTV

Známá postava dezinfo scény Ivan Smetana, který se živí tím, že natáčí dezinformační videa a vybírá od podporovatelů peníze, znovu zaútočil na někoho ze svých oponentů. V posledních týdnech Smetana nelegálně parkuje u takzvaného petičního stánku u Úřadu vlády a vysílá odtud videa s prorusky smýšlejícími lidmi, komunisty a podobně. Pokud se ale objeví někdo, kdo s ním nesouhlasí, obvykle je velmi agresivní. Naposledy napadl herečku Terezu Hofovou.

Spolu s dalším dezolátem, jak se této skupině přezdívá, s Jiřím Černohorským čelili hereččiným otázkám na masakr v Buči, který Černohorský popírá. Obvinili ji, že na ně útočí, když se omylem jednoho z nich dotkla. Jejich agrese se stupňovala, v jednu chvíli Smetana vrazil telefon, kterým vše natáčel, herečce až do obličeje. Žena ho odstrčila a v tu chvíli se na ni vrhl Smetana, srazil ji na zem a začal ji škrtit. Po chvíli se přidal jeden z jeho kumpánů a nakonec přišla korpulentní dáma, která si drobné herečce sedla na břicho.

Není to poprvé, co Smetana zaútočil, vytlačoval například židlí ženu, která s ním chtěla diskutovat, v jiném případě napadl muže.

„Stalking! Je to regulérní stalking, je to propojení starosty Řeporyjí Pavla Novotného a tady těch lidí, a i s vazbami pravděpodobně Miroslava Kalouska,“ uvedl ve videu po incidentu Smetana, který se považuje za oběť a který přítomnost herečky pokládá za provokaci policie nebo BIS. Odvolával se také na Víta Rakušana, že od něj má parkování u petičního stánku dovolené. Vzápětí oznámil, že na ministra vnitra podal trestní oznámení.

Veřejnost volá po tom, aby policie zakročila.

Související

sm
Domácí

Jsem oběť politické objednávky, kňučí Smetana, úřad neobměkčil ani jeho penis

441513056_8014648205214136_1197059344430368760_n
Domácí

Notičky z Ruska: Pátá kolona zneužila hokejové mistrovství

malý
Domácí Video

Dezoláty vypískali z Rakušanovy debaty, úředníci už mají postup, jak s nimi jednat

Google
Zahraniční Eurovolby

Google zahájí před eurovolbami anti-dezinformační kampaň