pátek 20. září 2024

10. kolo TELH: Dynamo i nadále vede, Vítkovice už nejsou poslední

Po desátém extraligovém kole se na špici tabulky i nadále drží Dynamo. Na druhé straně tabulky se Vítkovice odrazily ze dna, kam poslaly Plzeň.

Vítkovice se odrazily ze dna tabulky

Vítkovice se odrazily ze dna tabulky
Zdroj: Profimedia

  • Vítkovice se odrazily ze dna tabulky
  • Zdroj: Profimedia

OLOMOUC – MOUNTFIELD HK 1:2 SN

V utkání byli hlavními hvězdami oba gólmani. O něco šťastnější byl po zápase hradecký Bartošák, kterého v samostatných nájezdech přelstil jen Orsava. Hradec se po vítězství posunul na čtvrté místo tabulky.

PARDUBICE – MLADÁ BOLESLAV 3:1

Pardubice doma ještě neprohrály. V duelu s Mladou Boleslaví vstřelil dva góly Robert Říčka. I díky němu vede Dynamo stále extraligovou tabulku opřed dotírajícím Litvínovem.

ČESKÉ BUDĚJOVICE – KARLOVY VARY 2:3 SN

České Budějovice vedly po dvou třetinách 2:0. Jan Ordoš mohl z trestného střílení přidat další gól, ale gólmana Frodla nepřelstil. Karlovy Vary dokázaly během třetí třetiny srovnat a zápas musely rozhodnout až samostatné nájezdy. Gólman Frodl v nich vychytal Karlovým Varům výhru, když lapil všechny čtyři nájezdy.

LITVÍNOV – SPARTA 4:2

Litvínov v zápase dvakrát vedl, Sparta ale vždy dokázala vyrovnat. Utkání rozhodl v 52. minutě gól Nicolase Hlavy, na který Pražané už nedokázali odpovědět. Litvínov potvrdil vítězství během power play, když Petr Koblasa vstřelil čtvrtý gól.

VÍTKOVICE – LIBEREC 5:2

Vítkovice se odlepily od tabulkového dna. K vítězství přispěl třemi body Stuart Percy, který si do záznamu připsal gól a dvě asistence. Na dně tabulky je po desátém kola Plzeň.

Související

profimedia-0909176970.jpg
Hokej Tipsport Extraliga

Malá pomsta. Sparta udolala v premiéře extraligy šampiony z Třince

Dominik Mašín posílil Spartu
Hokej Tipsport ELH

Sparta posílila obranu, přichází zkušený bek Mašín

Sparta otočila zápas proti Fehérváru
Hokej CHL

Sparta otočila utkání s Fehérvárem

Hráči Pardubic po vítězném utkání
Hokej CHL

Pardubice pokořily i Tapparu